Πριν από δύο ημέρες ο Κιάνου Ριβς (το πιο αγαπημένο πρόσωπο, αυτή τη στιγμή, στο παγκόσμιο ίντερνετ) περπάτησε το κόκκινο χαλί του LACMA Art + Film Gala στο Λος Άντζελες, κρατώντας σφιχτά από το χέρι μία γυναίκα που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε επίσημη εκδήλωση μαζί του. Οι παπαράτσι τους εντόπισαν αμέσως και έπεσαν πάνω τους, απαθανατίζοντας την στιγμή που οι δυο τους διέσχισαν με χάρη και χαμόγελο τον διάδρομο μέχρι τις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Καθ' όλη την διάρκεια του φεστιβάλ ο Κιάνου δεν άφησε στιγμή την συνοδό του από το χέρι, μάλιστα φωτογραφηθηκαν αγκαλιά και μετά το τέλος της προβολής, κάνοντας το κοινό να κάνει λόγο για την πρώτη σύντροφο του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τουλάχιστον για την πρώτη σύντροφο που ο ίδιος αισθάνθηκε την ανάγκη να παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα κάτι ό,τι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φυσικά όσοι ακολουθούν φανατικά την πορεία του δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν την γοητευτική, ψηλόλιγνη συνοδό του η οποία δεν είναι άλλη από την 46χρονη καλλιτέχνις Αλεξάντρα Γκραντ, με την οποία ο Κιάνου έχει εμφανιστεί ξανά, σε κοινές εξόδους στην πόλη, σε μικρά event φίλων ή σε κοινές παρέες. Μέχρι τώρα κανείς δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην παρουσία της Γκραντ στη ζωή του Ριβς, ίσως γιατί ο ηθοποιός έχει επιλέξει να μην μιλά ποτέ για τα προσωπικά του. Με τη μόνη διαφορά πως αυτή τη φορά η επιλογή του να της κρατήσει το χέρι σε μία εκδήλωση γεμάτη φωτογράφους και δημοσιογράφους είναι αρκετά πιθανό να κρύβει πολλά περισσότερα.

Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος που κάνει λόγο για μία μοναδική φιλιά, για δύο ανθρώπους που συνδέονται από μία ξεχωριστή σχέση χρόνων και μάλιστα συνεργάζονται καθώς έχουν ανοίξει από κοινό έναν μικρό εκδοτικό οίκο. Αυτή η θεωρία υποστηρίζει πως η Αλεξάντρα είναι απλώς η πιο στενή φίλη του Κιάνου και πως το κράτημα από το χέρι δεν ήταν κάτι περισσότερο από μία τρυφερή χειρόνομία εκτίμησης, αγάπης και σεβασμού, αφού ο ηθοποιός είναι αρκετά κλειστός σαν χαρακτήρας και δύσκολα συνδέεται συναισθηματικά με νέα πρόσωπα και καταστάσεις.

Δες στο βίντεο την κοινή τους εμφάνιση.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS