Ο Αντώνης Καφετζόπουλος πήγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για μια διαφορετική συνέντευξη, αφού είχε μαζί και τον γιο του, Γιώργο, ο οποίος επίσης ακολουθεί τα βήματά του στην υποκριτική. Επηρεάστηκε από τον πατέρα του, όπως είπε στον παρουσιαστή, για να γίνει ηθοποιός: «Όταν ήμουν μικρός και τον έβλεπα, ένιωθα ότι αυτό [το επάγγελμά του] δεν είναι ακριβώς δουλειά, περνούσαν ωραία».

Σε ερώτηση του Αρναούτογλου αν πλήρωσε το τίμημα του επώνυμού του, απάντησε πως «δεν το πλήρωσα τόσο, αν και έχω ακούσει κάποια πράγματα. Μπορεί να έχω χάσει και δουλειά γι’ αυτό, να μην ήθελα να μπλέξω, μην ακούσω ότι την πήρα εξαιτίας του πατέρα μου».

Οι καβγάδες των ηθοποιών «είναι λίγο-πολύ του παιδικού σταθμού», όπως πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. «Οι αντίστοιχοι καβγάδες μεταξύ κινηματογραφιστών, σκηνοθετών κ.λπ. μπορεί να φτάσουν στα άκρα, σε φόνους και τέτοια! Οι ηθοποιοί, επειδή είναι και από τη φύση του επαγγέλματος λίγο ευάλωτοι, πρέπει να βγεις στη σκηνή και να ξεβρακωθείς, συγχωρούν εύκολα, αγαπιούνται ξανά εύκολα. Εγώ δεν είμαι έτσι, είμαι ψυχρός άνθρωπος!».

Ο Καφετζόπουλος ρωτήθηκε επίσης γιατί δεν προχώρησε ένα remake του «Ακάλυπτου», της σειράς «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή», που του προτάθηκε ενώ ο Καπώνης, που είχε γράψει το ορίτζιναλ, ζούσε ακόμα. Όπως απάντησε: «Τους είπα ότι αυτή η ιδέα ήταν μια αηδία, δεν ήταν καλή».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Αντώνη Καφετζόπουλου και του γιου του, Γιώργου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS