Είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, τον έχει ξεπεράσει ο Τζεφ Μπέζος και ο Έλον Μασκ, ενώ είναι ο Πρόεδρος,  Διεθύνων σύμβουλος και ένας από τους ιδρυτές του ομίλου LVMH, μίας τεράστιας πολυεθνικής με έδρα το Παρίσι. Ο λόγος για τον Μπερνάρ Αρνό.

Ο 29χρονος γιος του διάσημο δισεκατομμυριούχου, Αλεξάντρ, αποφάσισε να παντρευτεί για ακόμη μία φορά την αγαπημένη του, Ζεραλντίν Γκιγιό, η οποία είναι η ιδρύτρια του γαλλικού brand D’Estrëe, ενώ συμπεριλήφθηκε και στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 30 ετών.

Η κούκλα νύφη Credits: Splash News/ Ideal Image

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, γνωρίστηκε τον Αύγουστο του 2019 και σχεδόν αμέσως αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο πρώτος γάμος έγινε στο Παρίσι, αλλά μάλλον επιθυμούσαν και κάτι πιο πολυτελές. Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν και μία δεύτερη τελετή, αυτή τη φορά στη Βενετία, στο ίδιο μέρος όπου παντρεύτηκε και ο Τζορτζ Κλούνει την Αμάλ.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν και μία δεύτερη τελετή, αυτή τη φορά στη Βενετία, στο ίδιο μέρος όπου παντρεύτηκε και ο Τζορτζ Κλούνει την Αμάλ.

Ο Μπερνάρ Αρνό με τη σύζυγό του. Credits: Splash News/ Ideal Image

Πλήθος διασημοτήτων έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους η Μπιγιόνσε και ο Ρότζερ Φέντερερ. Όσο για τον σταρ που τραγούδησε στη δεξίωση του γάμου; Φυσικά ήταν ο Κάνιε Γουέστ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αλεξάντρ, ο οποίος είναι ο δεύτερος γιος του Μπερνάρ, είναι ο εκτελεστικός σύμβουλος της εταιρείας.

Kεντρική φωτογραφία: @alexandrearnault

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS