Περιμένοντας τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της η πιο διάσημη fashion blogger στον κόσμο, η Κιάρα Φεράνι, αποδεικνύει ότι το στυλ δεν είναι κάτι που έχουμε μόνο στις ενδυματολογικές μας επιλογές.

Πάνω από έναν μήνα πριν τα Χριστούγεννα η Μιλανέζα Φεράνι αισθάνθηκε την ανάγκη να στολίσει από νωρίς το σπίτι της εν όψει των γιορτών. Ούσα μόνιμη κάτοικος μίας από τις πιο πολύπαθες πόλεις στην Ευρώπη, σε ό,τι αφορά στην πανδημία του κορονοϊού, η Φεράνι και η οικογένεια της ένιωσαν την ανάγκη να μπουν νωρίτερα σε εορταστικό mood.

Στο open plan καθιστικό τους, λοιπόν, η fashion influencer έστησε ενα πραγματικά τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο από στολίδια στις αποχρώσεις του λευκού, του γκρι και του μπλε. Ο ίδιος στολισμός επικρατεί γλυκά και ομοιόμορφα και στην εσωτερική σκάλα του διαμερίσματος.

Η Φεράνι μοιράστηκε ήδη τρεις εικόνες από το στολισμένο σαλόνι της και στην πρώτη βλέπουμε τον γιο της και το σκυλάκι τους να είναι καθισμένοι κάτω  από το φωτεινό έλατο και να κοιτούν ευτυχισμένοι τα λαμπάκια.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS