Μετά από αρκετά χρόνια μόνιμης διαμονής στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ο Γιώργος Καραμίχος που φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», έχει επιστρέψει πια στην Ελλάδα και μίλησε στην εκπομπή The Night Show για τη νέα του καθημερινότητα, αλλά και για την απόφαση του να μετακομίσει στην Αθήνα με την οικογένεια του.

«Ο γιος μου και η μητέρα του ήρθαν για ένα μήνα το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά τελικά αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουν στην Αμερική. Χαίρομαι γιατί τους βλέπω να είναι ευτυχισμένοι, είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά σου να είναι καλά. Και η κόρη μου που είναι μακριά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπω τόσο ευτυχισμένη στη ζωή της" δήλωσε αρχικά, ενώ για το πώς φαίνεται στον γιο του το ότι πλέον ζει στην Ελλάδα απάντησε: «Αισθάνεται μεγάλη οικειότητα γιατί από τότε που γεννήθηκε και πριν γεννηθεί ερχόταν και περνούσε τουλάχιστον δυο μήνες στην Ελλάδα. Είναι πολύ ευτυχισμένος στο σχολείο, με το που είπαμε αν θα μείνεις δεν το συζήτησε καν, δεν ήθελε να γυρίσει πίσω, έχει κάνει πολύ καλούς φίλους, έχει ανθρώπους που αγαπά εδώ, έχει τέσσερις νονούς και οικογένεια, αισθάνεται οικειότητα εδώ. Γενικώς, περνάμε καλύτερα εδώ».

Όσο για το αν θα επέστρεφε ξανά στην Αμερική, ο ίδιος απάντησε πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν η βάση του να είναι στην Ελλάδα, ώστε να μεγαλώνει εδώ ο γιος του και να μπορεί να περνάει τα μεγαλύτερα διαστήματα εδώ και να μπορεί να εργάζεται αρκετά μέσω Λονδίνου, όπου αγαπά τις συνθήκες εργασίες και να περνάει ένα μικρό διάστημα στην Αμερική.

Τέλος ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε και για τις επαγγελματικές του αποτυχίες, σχολιάζοντα ότι είναι κάτι που συμβαίνει και πως «ακόμα και η Μέριλ Στριπ έχει κάνει μέτριες ταινίες στην καριέρα της».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS