Εχθές το βράδυ ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου κατέκτησαν ακόμα ένα σημαντικό βραβείο, αυτό για το Καλύτερο Σενάριο στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Το «Ιερό Ελάφι», στο οποίο πρωταγωνιστούν η Nicole Kidman και ο Colin Farrell, μπορεί να μην έχει βγει καν στις κινηματογραφικές αίθουσες ακόμα και να έχει ωστόσο ο Γιώργος Λάνθιμος έχει ήδη έτοιμη την επόμενη ταινία του με τίτλο “Τhe Favourite”.

H Εmma Stone πρωταγωνιστεί στο "Τhe Favourite".

Πρόκειται για μία αγγλοιρλανδική παραγωγή στην οποία θα δούμε για ακόμα μία φορά κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου σινεμά. Η μούσα του Woody Allen, Εmma Stone, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στους Olivia Colman, Nicholas Hoult και Jow Alwyn, ενώ για δεύτερη φορά μετά το Lobster, θα δούμε σε βασικό ρόλο και την Rachel Weisz, η οποία εντάχθηκε τελευταία στο καστ αντικαταστώντας την Kate Winslet που αποχώρησε τελευταία στιγμή.

Η ταινία είναι εξ' ολοκλήρου γυρισμένη στα αγγλικά ενώ φαίνεται ότι αυτή είναι η στιγμή που ο Γιώργος Λάνθιμος παίρνει χωριστό δρόμο από τον σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου. Το σενάριο του “The Favorite” υπογράφει ο σεναριογράφος Tony McNamara μαζί με τη διάσημη συγγραφέα Deborah Davis.

O Nicholas Hoult.

 

 

 

 

 

 

TAGS