Μετά τις Σαββατογεννημένες και το Παρά Πέντε, δύο από τις πετυχημένες σειρές του Mega, ο Γιώργος Καπουτζίδης έπειτα από αρκετά χρόνια ξεκίνησε να δουλεύει την σειρά που από πολλούς θεωρείται η κορυφαία στιγμή της καριέρας του, την Εθνική Ελλάδος. Δυστυχώς η ιστορία των τεσσάρων γυναικών που ξεκίνησαν από το πουθενά την Εθνική ομάδα Κέρλινγκ της Ελλάδας, μετά από μία πρώτη πολύ πετυχημένη σεζόν, δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρωθεί κι έτσι το στόρυ έμεινε για πάντα μετέωρο στις οθόνες μας και, μάλιστα, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της πλοκής.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν είχε αποκαλύψει ποτέ μέχρι σήμερα ποιο σκόπευε να είναι τέλος της υπέροχης σειράς που υπέγραψε ο ίδιος, πολλά χρόνια πριν, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη του αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα να μιλήσει για όλες τις λεπτομέρειες που τόσα χρόνια έχει στο μυαλό του.

Αρχκά, τι θα συνέβαινε στη γειτόνισσα που πυροβόλησε τον Ρίτσαρντ; «Εκείνο που θα γινόταν είναι ότι η γειτόνισσα που πυροβόλησε τον Ρίτσαρντ θα αυτοκτονούσε. Ο Ρίτσαρντ θα γλίτωνε από τον πυροβολισμό, ο Χρήστος θα έμενε όμηρος και όταν πλέον θα είχε φτάσει η αστυνομία και θα βρισκόταν σε αδιέξοδο, θα έβαζε η ίδια τέλος στη ζωή της».

Και συνεχίζει σχετικά με τον αγαπημένο του χαρακτήρα στη σειρά. «Για μένα την πιο ιδιαίτερη πορεία την είχε ο χαρακτήρας της Φρόσως (Κωνσταντίνα Μιχαήλ). Όταν η αστυνομία θα βρισκόταν στα ίχνη του γιου της για την υπόθεση δολοφονίας ενός αλλοδαπού, που του φόρτωσαν οι νταήδες με τους οποίους είχε μπλέξει, θα ‘φτανε στο σημείο να τον φυγαδεύσει από τη χώρα με τη βοήθεια της Γκρέις, της Αφρικανής φίλης της. Και πλέον ο μικρός θα ήταν εκείνος που θα βρισκόταν κάπου, ως ξένος πια. Μακριά από τη χώρα του, θα έβλεπε πώς είναι να ζεις ως ξένος».

Όσο για τη φοβερή και τρομερή ομάδα κέρλινγκ ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν είναι απολύτως σίγουρος σχετικά με την τελική διάκριση τους. «Τα κορίτσια θα έφταναν στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και εκεί πραγματικά δεν ήξερα αν θα βγαίναμε πρώτοι ή δεύτεροι. Έτσι κι αλλιώς είχαν αλλάξει τόσο πολύ οι ζωές αυτών των γυναικών, ένα ολόκληρο στάδιο θα φώναζε «Ελλάς», οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω για το αν θα τέλειωνε το σίριαλ με τις κυρίες να έχουν πάρει το χρυσό ή το αργυρό. Θα γίνονταν πολλά. Δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς την αγαπάω πολύ αυτήν τη σειρά».

TAGS