Εδώ και λίγο καιρό ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολεί ιδιαίτερα την εγχώρια σόουμπιζ είναι ο νέος καλλιτέχνης good job nicky, κατά κόσμον Νικόλας Βαρθακούρης, ο γιος του Γιάννης Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. 

Ο νεαρός τραγουδίστης έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, αλλά και την εξαιρετική αισθητική του, η οποία παραπέμπει σε μεγάλο σταρ του εξωτερικού. Από την άλλη ο αδελφός του Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης ασχολείται με τη φωτογραφία και το σινεμά, αποδεικνύοντας ότι έχει κληρονομήσει και αυτός το καλλιτεχνικό πάθος των γονιών του.

Αυτά τα Χριστούγεννα τα δύο αδέλφια πέρασαν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους, ταξιδεύοντας στην Πάρο για τις γιορτές. Από εκεί έστειλαν τις ευχές τους μέσω ίνσταγκραμ, ποζάροντας στην αγκαλιά του διάσημου μπαμπά τους, ο οποίος έλαμπε από χαρά ανάμεσα τους.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που είδαμε τον Γιάννη Πάριο να κρατά στην αγκαλιά του και τους δύο μικρότερους γιους του από τον γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Για την ιστορία, η διάσημος τραγουδιστής έχει άλλους δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον Χάρη και τον Θανάση Βαρθακούρη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο στόρι ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS