Μοναδικές στιγμές σήμερα στο Πρω1νό. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στη Μαίρη Αρώνη και την κάμερα της εκπομπής, με αφορμή την παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός μάλιστα δεν μάσησε τα λόγια του, όπως άλλωστε συνηθίζει και αναφέρθηκε εκτενώς στην ελληνική τηλεόραση. «Δεν γουστάρω να πηγαίνω όπου κι όπου. Παίζεις στην τηλεόραση δεν σε πληρώνουν. Ποιο είναι το κέρδος; Να σε κάνουν star; Το έχω ξεπεράσει από 20 χρονών. Δεν υπάρχει αξιοκρατία», ξεκίνησε να λέει

Στη συνέχεια μίληε για τα παιχνίδια επιβίωσης, όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό. «Τι μόνο τα παιχνίδια επιβίωσης είναι; Γιατί τα πρωινάδικα τι είναι;  Θες να σου πω καλά λόγια για εκείνα;» ρώτησε τη Μαίρη Αρώνη. Μάλιστα συνέχισε τονίζοντας: «Το ξέρω ότι δουλεύεις σε πρωινάδικο, τι να κάνουμε δεν πειράζει… Ας σε πάρει κι εσένα η μπάλα. Εκτός αν θεωρείς ότι μας προτείνετε οάσεις πολιτισμού. Μπαίνει ένα σουτιέν βγαίνει ένας ντολμάς και σχολιάζεις αν εγώ είπα κάτι για τον τάδε ή την τάδε. Αυτό είναι το πρωινάδικο. Τι είναι δηλαδή;».

Τις δηλώσεις του όμως φρόντισαν να σχολιάσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μιλώντας για σχετικές οάσεις πολιτισμού και ψυχαγωγία.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS