Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε, μεταξύ άλλων, την απόφαση της περσινής νικήτριας του «GNTM», Ειρήνης Καζαριάν, να ασχοληθεί με το θέατρο.

Το νεαρό μοντέλο θα συμμετέχει έπειτα από πρόταση του Νικόλα Ανδρουλάκη στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» -ένα έργο βασισμένο στο «Κουκλόσπιτο» του Ερρίκου Ίψεν- που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δικαίωμα στην έκθεση έχουν όλοι, την ικανότητα την έχουν ελάχιστοι. Θα κριθεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά με τον Ίψεν, μην πιάσουμε τώρα αυτήν τη κουβέντα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση του δημιουργού, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω.

Το θέατρο έχει μεγάλες απαιτήσεις, αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι θέμα δικαιώματος. Είναι ένα θέμα, όμως, χιλιομέτρων, σπουδών, εσωτερικού αγώνα, είναι πιο σύνθετο. Θέμα όχι ψευδοσπουδών. Δεν είναι ότι πάω σε μια σχολή τρία χρόνια, λείπω τις μισές μέρες και παίρνω ένα χαρτί. Έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Θέλει προσωπική προσπάθεια» είπε ο ηθοποιός.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS