Το 1996, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος πήραν διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου. Όπως είναι γνωστό, ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη δημόσια διάλυση της σχέσης του ζευγαριού ήταν εκείνη που κάποτε η ίδια η Νταϊάνα περιέγραψε ως «το τρίτο άτομο στον γάμο τους» – η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έβγαινε με την Καμίλα πριν την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μετά από τη γνωριμία τους σε έναν αγώνα πόλο το 1970. Το ζευγάρι ανέπτυξε ρομαντική σχέση που κράτησε για έναν χρόνο, μέχρι που χώρισαν το 1971, όταν ο Κάρολος μπήκε στο βασιλικό ναυτικό. Δύο χρόνια αργότερα, η Καμίλα παντρεύτηκε τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, και το 1980 ο Κάρολος άρχισε να βγαίνει με την Νταϊάνα, την οποία παντρεύτηκε τον Ιούλιο της επόμενης χρονιάς.

Τα συναισθήματα όμως μεταξύ του Καρόλου και της Καμίλα δεν εξαφανίστηκαν και το 1986, ξεκίνησαν την εξωσυζυγική τους σχέση. Το 1992 το παλάτι επιβεβαίωσε πως υπήρχαν προβλήματα στον γάμο του Καρόλου και της Νταϊάνα, ενώ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Πέντε χρόνια αργότερα, λίγο πριν τον τραγικό θάνατό της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα μίλησε ανοιχτά σε μία συνέντευξη για το πώς ανακάλυψε την παράνομη σχέση του συζύγου της με την Καμίλα – και μοιάζει αρκετά επώδυνος.

Σύμφωνα με τη The Mirror, η Νταϊάνα αποκάλυψε πως λίγο πριν τον γάμο τους ανακάλυψε ένα κουτί. Το άνοιξε και μέσα υπήρχε ένα βραχιόλι. «Ήμουν ακόμα τόσο ανώριμη για να καταλάβω όλα τα μηνύματα που έρχονταν προς το μέρος μου. Και μετά κάποιος στο γραφείο του μου είπε πως ο σύζυγός μου έφτιαξε ένα βραχιόλι για εκείνη», δήλωσε. «Μπήκα στο γραφείο εκείνου του υπαλλήλου μία μέρα και είπα "Α, τι είναι μέσα σε αυτό το κουτί;". Και εκείνος είπε "Δεν πρέπει να το κοιτάτε αυτό". Οπότε το άνοιξα και είδα το βραχιόλιι», είπε η Νταϊάνα. «Ένιωσα κατεστραμμένη και είπα "θα της το δώσει απόψε"». 

Σύμφωνα με τον royal βιογράφο, Άντριου Μόρτον, το βραχιόλι είχε σκαλισμένα τα αρχικά G και F που λέγεται πως ήταν τα παρατσούκλια που είχαν δώσει ο Κάρολος και η Καμίλα ο ένας στον άλλον -Gladys και Fred.

Δείτε ένα βίντεο για την ημέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου της Νταϊάνα και του Καρόλου:

 

Πηγή: iellada.gr

TAGS