Στη Μεγάλη Βρετανία δύο μεγάλοι αστέρες της μουσικής και του σινεμά επιστρατεύτηκαν προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να πει «ναι» στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Oι απολαυστικοί Έλτον Τζον και Μάικλ Κέιν βγάζουν από τη φαρέτρα με τα μυστικά όπλα τη γοητεία τους, τη χαρισματικότητα τους μαζί με μπόλικο χιούμορ και πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Εθνικού Εμβολιασμού της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ενημερωτικό, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό, αρχίζει με τον Έλτον Τζον ο οποίος υποτίθεται πως περνά από οντισιόν για το σποτάκι το βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας χωρίς όμως καλά αποτελέσματα. Μάλιστα κάποια στιγμή ροσπαθεί να μιμηθεί μια έκφραση του Μάικλ Κέιν, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει τους παραγωγούς του σποτ, ενώ τη σκυτάλη παίρνει στη συνέχεια ο φημισμένος ηθοποιός. Αμφότεροι έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο, όπως ενημερώνει το NHS.


«Θέλησα να λάβω μέρος σ’ αυτό το σποτ για να βοηθήσω να κατανοήσει ο κόσμος τα οφέλη του εμβολιασμού και πόσο βοηθά στην προστασία μας και των αγαπημένων μας προσώπων. Ελπίζουμε λοιπόν να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να κάνουμε το λίγο που μας αναλογεί στη μάχη απέναντι σ’ αυτή τη δύσκολη ασθένεια», λέει ο 73χρονος Έλτον Τζον. Στο βίντεο τραγουδά την επιτυχία του της δεκαετίας του 1980 “Ι’m Still Standing”, αφού παριστάνει προηγουμένως ότι εμβολιάζεται.

Από την πλευρά του ο 87χρονος Μάικλ Κέιν λέει στους θεατές ότι το εμβόλιο δεν πονάει, προσθέτοντας τη χαρακτηριστική του φράση «δεν το γνωρίζουν πολλοί αυτό». Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον σκηνοθέτη να ευχαριστεί για την οντισιόν τον Μάικλ Κέιν και τον Έλτον Τζον να μην καταφέρνει να πάρει τελικά τη δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram