Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το εξαιρετικό «Get Out», ένα ιδιόμορφο θρίλερ ή και μαύρη κωμωδία αν προτιμάς, το οποίο γυρίστηκε μέσα 23 μόλις ημέρες, και σημείωσε απροσδόκητη επιτυχία παγκοσμίως. Το έντονα πολιτικοποιημένο φιλμ, το οποίο ξεκίνησε να γυρίζεται επί Obama, και βγήκε στις αίθουσες επί Trump, περιγράφει την απίστευτη περιπέτεια ενός νεαρού μαύρου άντρα, ο οποίος πηγαίνει με την κοπέλα του να γνωρίσει τους γονείς της και καταλήγει δεμένος λίγο πριν «μεταμοσχεύσουν» στο σώμα του, το μυαλό ενός νεκρού λευκού άντρα!

Η παραπάνω εισαγωγή έγινε για να αντιληφθεί κανείς, ότι ο Ντάνιελ Καλούγια, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κένυα, δεν είναι ακόμη ένας νεαρός, ταλαντούχος ηθοποιός. Την Κυριακή το βράδυ, κέρδισε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του, και πιο συγκεκριμένα αυτό του Β’ Αντρικού, για τον ρόλο του στην ταινία, «Judas and the Black Messiah».

Την Κυριακή το βράδυ, κέρδισε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του, και πιο συγκεκριμένα αυτό του Β’ Αντρικού, για τον ρόλο του στην ταινία, «Judas and the Black Messiah».

Ο 32χρονος ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε – όπως ήταν αναμενόμενο – τη μητέρα του: «Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την προστασία και την καθοδήγησή σου. Μου έδωσες όλα όσα είμαι», είπε απευθυνόμενος στη μητέρα του η οποία καθόταν στο ακροατήριο. Συνέχισε μιλώντας για τον άντρα που υποδύθηκε στην ταινία, τον Fred Hampton και έκλεισε τον λόγο με έναν ιδιαίτερο και περίεργο τρόπο.

«Η μαμά και ο μπαμπάς έκαναν σεξ…και εδώ είμαι» είπε εμφανώς ευτυχισμένος για το γεγονός ότι οι γονείς του, του έδωσαν τη δυνατότητα της ύπαρξης!

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS