Χιλιάδες άνθρωποι και ειδικά οι φαν του Μπραντ Πιτ, θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση της Ζαν Μπλακ, της μακιγιέζ που εδώ και 30 χρόνια είναι καλή φίλη του χολιγουντιανού σταρ και οι δυο τους έχουν συνεργαστεί αναρίθμητες φορές.

O Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο του νέου τηλεοπτικό σόου «Celebrity IOU» των γνωστών και ως Property Brothers, Drew και Jonathan Scott στο δίκτυο HGTV. Ενας ρόλος στον οποίο ο διάσημος ηθοποιός σίγουρα δεν μας έχει συνηθίσει. Ο σταρ άφησε τα σενάρια και έπιασε τη βαριοπούλα και συμμετείχε σε ανακαίνιση σπιτιού για καλό σκοπό.

Ο Μπραντ Πιτ την πιο όμορφη έκπληξη στην επί χρόνια φίλη του και makeup artist του, Ζαν Μπλακ, ανακαινίζοντας το σπίτι της.

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή, φιλοξενεί έναν celebrity, ο οποίος ζητά τη συνδρομή των Property Brothers, για να ανακαινίσουν τον χώρο κάποιου φίλου, στον οποίο ο κάθε διάσημος θεωρεί πως του οφείλει πολλά. Και ο Μπραντ επέλεξε τη φίλη του Ζαν, μακιγιέζ του εδώ και 30 χρόνια και όπως θα δείτε, ο σταρ φάνηκε να βουρκώνει όταν είδε πόση χαρά έδωσε στη φίλη του. 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο ηθοποιός φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα προσιτός και φιλικός. Ηθελε να γνωρίσει τους πάντες και θυμόταν όλα τα ονόματα των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτήν την παραγωγή. Ηταν ένας αληθινός gentleman, όπως τον χαρακτήρισαν.

Οσο, για την φίλη του, την Ζαν Μπλακ, ασχολείται κυρίως με τον κινηματογράφο και συνεργάζεται με πολλούς διάσημους ηθοποιούς εκτός του Μπραντ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS