Θλίψη προκάλεσε στο Hollywood, ο θάνατος του κορυφαίου κωμικού ηθοποιού, Τζέρι Στίλερ σε ηλικία 92 ετών, που την ανακοίνωσε ο γιος του και διάσημος ηθοποιός Μπεν Στίλερ πριν 9 μέρες. Ο Αμερικανός ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια, πλήρης ημερών. Ο Τζέρι Στίλερ ξεκίνησε την καριέρα του στην δεκαετία του ’50, ωστόσο ο ρόλος που τον καθιέρωσε στην τηλεόραση ήταν στη δημοφιλή σειρά Seinfeld.

Μάλιστα, τους είχαμε μάλιστα απολαύσει μαζί με τον γιο του στην ταινία Zoolander στην οποία έκανε τον μάνατζερ του Μπεν. Λίγες μέρες μετά το θάνατό του ο ηθοποιός μίλησε στο The New Yorker για τις τελευταίες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο εκείνος όσο και η αδερφή του Amy Stiller είχαν την ευκαιρία να περάσουν μαζί με τον πατέρα τους τις τελευταίες του στιγμές. «Κι εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν είχε κορονοϊό και είχε χρόνια ασθένεια, είχαμε την ευκαιρία να είμαστε μαζί του κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων. Αν και η τελευταία ή οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για εκείνον διατήρησε την καλή του διάθεση του μέχρι το τέλος» σημείωσε ο 54χρονος ηθοποιός για τον πατέρα του που θα γινόταν 93 στις 8 Ιουνίου.

Ο Τζέρι Στίλερ είχε σοβαρά προβλήματα υγείας κι αυτά τον έκαναν πολύ αδύναμο τις τελευταίες ώρες. «Έφυγε γαλήνια και είχε χιούμορ μέχρι την τελευταία στιγμή. Διστάζω να το πω αίσθηση του χιούμορ. Ήταν αστείος και πάντα ο εαυτός του.»

 

Δείτε τον Μπεν Στίλερ να μιλάει για τον πατέρα του

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS