ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα»: Ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη για τους συνωμοσιολόγους

Με μία χιουμοριστική, αλλά ταυτόχρονα σκληρή ανάρτηση, ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής και tattoo artist ειρωνεύτηκε όλους όσους δεν παραδέχονται το εμβόλιο.

«Ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα»: Ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη για τους συνωμοσιολόγους

Με τους συνωμοσιολόγους και τα fake news για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού τα έβαλε ο Γιώργος Μαυρίδης, με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής πέρασε δύσκολα με την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αφού νόσησε βαριά και ξέρει από πρώτο χέρι πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός και πόσο εύθραυστος είναι ο οργανισμός όταν μολυνθεί.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε σε εκείνους που πιστεύουν ότι πίσω από τον κορονοϊό βρίσκονται θεωρίες συνωμοσίας και σε όλους όσοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει εμβόλιο, αλλά φυσιολογικός ορός.

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή», έγραψε συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τι είχε πει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

«Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό. Ελπίζω να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι, το ελπίζω, το συζητάω και με το γιατρό μου γιατί προσπαθώ να καταλάβω γιατί με βρήκε και με χτύπησε τόσο δυνατά παρόλο που δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα. Κάθισα πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα από την όγδοη μέχρι την δέκατη τρίτη. Βγήκα όμως».

Την εικοστή μέρα είχα σύμπτωμα τη διάρροια γιατί είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αναγκαστικά μπήκα δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι αρκετά καλά. Δυνατός δεν είμαι σε σχέση με το πώς ήμουν πριν τον κορονοϊό, αλλά είμαι καλύτερα από ό,τι ήμουν στο νοσοκομείο" συμπλήρωσε.

Έχω πάρα πολλούς φίλους που νόσησαν από κορονοϊό και το πέρασαν με δέκατα ή χωρίς συμπτώματα. Γνώριζα ότι είναι ένα θανατηφόρο νόσημα, αλλά δεν πίστευα ότι θα το περάσω. Αγχωνόμουν πολύ για τη μητέρα μου. Τηρούσα τα μέτρα, είχα κάνει και ένα βιντεάκι που έδειχνα στον κόσμο πως να πιάνει τα αντικείμενα. Γενικά και πρόσεχα και δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγαίνουν και διασκεδάζουν».

«Ο πόνος ήταν αφόρητος»

«Αυτή η ασθένεια μπαίνει μέσα σου, σε σκαλίζει, σε ακτινογραφεί. Μπαίνει μέσα σου και κάθεται στα πνευμόνια σου με αποτέλεσμα να έχεις έλλειψη οξυγόνου. Προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες του οργανισμού σου. Ο πόνος ήταν αφόρητος λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Έχω περάσει τη νόσο των ορειβατών και μοιάζει με αυτό. Κόντεψα να πεθάνω.

Στην τρίτη με τέταρτη μέρα άρχισα να μην μπορώ να φάω. Την έβδομη με όγδοη μέρα είχα τάση για εμετό. Προσπαθούσα να σταματήσω τον πυρετό για να καταφέρω να φάω, αλλά τότε το έβγαζα. Την όγδοη μέρα άρχισα να βήχω και να βγάζω φλέματα με αίμα.

Ήθελα να πιστέψω ότι είναι από το χυμό ρόδι που είχα πιει το πρωί, αλλά το απόγευμα έβηξα ξανά και είχα πάλι αίμα. Είχα ένα βάρος στο στήθος, δύσπνοια…

Την πρώτη φορά που με πήρε το ασθενοφόρο δεν αγχώθηκα γιατί σκέφτηκα ότι "oκ πάω να το περάσω”. Μπήκα την κατάλληλη στιγμή στο νοσοκομείο, την επομένη μέρα ήμουν πολύ σοβαρά. Δεν μπορούσα να μιλήσω, το οξυγόνο μου ήταν κάτω από το 90. Οι γιατροί μου έδιναν ορό όλη τη μέρα… Από τη στιγμή που πέρασε το 48ωρο και δεν διασωληνώθηκα μετά συνήλθα.

Στο θάλαμο ήμουν με άλλους τρεις από 60 έως 65, οι άνθρωποι απέναντι και δίπλα μου ήταν πολύ πιο δύσκολα από μένα. Διάβασα ότι γίνεται πόλεμος για ένα κρεβάτι και έφυγα με δική μου ευθύνη. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό. Οι δημοσιογράφοι προφανώς το κατάλαβαν, απ’ τη στιγμή που έμεινα πέντε μέρες μέσα. Πέρασα το διάδρομο του νοσοκομείου και το είδα. Εξωπραγματικά πράγματα. Εκατό άτομα στην ουρά. Περίμεναν στην ουρά να εξεταστούν. Όταν οι διπλανοί μου δέκα μέρες δε γινόταν καλύτερα και εγώ σε πέντε μέρες ένιωθα τόσο καλά, είπα "αφήστε με να φύγω να πάρει το κρεβάτι κανένας άλλος που το έχει ανάγκη”. Η γυναίκα μου μπήκε στο νοσοκομείο την δεύτερη-τρίτη μέρα που ήμουν μέσα, έκατσε 24 ώρες και βγήκε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε το στόρι του Γιώργου Μαυρίδη:

«Ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα»: Ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη για τους συνωμοσιολόγους

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"