Τα τελευταία δύο χρόνια μόνο ήρεμα δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις για τη βασιλική οικογένεια. Με το περιβόητο Megxit, δηλαδή τη μεγάλη έξοδο του Χάρι και της Μέγκαν να ανοίγει τον χορό των ατυχών συμβάντων και με τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου ένα μήνα πριν, θα έλεγε κανείς, ότι ακόμα και οι βασιλείς, έχουν τις κακές τους περιόδους.

Επειδή ωστόσο δεν είναι όποιοι κι όποιοι - καθότι σύμφωνα με την παράδοση έχουν γαλάζιο αίμα και όχι το κόκκινο το δικό μας το βαρετό - έχουν μία τάση να φαίνονται πάντα λαμπεροί, και να προσποιούνται ότι όλα είναι υπέροχα στον βασιλικό τους μικρόκοσμο.

Κάπως έτσι συνέβη και με τη δημοσίευση στο επίσημο προφίλ της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, μέσα από το οποίο ευχήθηκε στον Άρτσι "Χαρούμενα γενέθλια". Η φωτογραφία που συνόδευσε τις ευχές, δείχνει το... έκπτωτο ζεύγος να κρατούν τον Άρτσι λίγο μετά τη γέννησή του, σε μία από τις τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές της Μέγκαν και του Χάρι ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Μέσα στη μέρα, υποθέτουμε θα ευχηθούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, χτίζοντας έτσι μία γέφυρα στις σχέσεις τους, οι οποίες σημιώθηκαν ανεπανόρθωτα μετά την περίφημη συνέντευξη στην Όπρα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS