Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια του Βελγίου παραβρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο ετήσιο μνημόσυνο για τους εκλιπόντες της βασιλικής οικογένειας. Ανάμεσα τους η νέα πριγκίπισσα Ντελφίν η οποία έγινε πριγκίπισσα στα 51 της και με το ζόρι, αφού τότε κατάφερε να υποχρεώσει τον πατέρα της και πρώην βασιλιά του Βελγίου Αλβέρτου Β να την αναγνωρίσει.

Η Ντελφίν Μποέλ γεννήθηκε εκτός γάμου, και έδωσε για πολλά χρόνια δικαστικό αγώνα για να αναγνωριστεί ως παιδί του βασιλιά.

Το δικαστήριο τον υποχρέωσε να κάνει δύο τεστ DNA και τελικά αποδείχτηκε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της 51χρονης.

Η Ντελφίν Μποέλ - γλύπτης στο επάγγελμα - είχε δώσει δικαστικό αγώνα επί 6 χρόνια προκειμένου να αποδείξει ότι ο 85χρονος βασιλιάς Αλβέρτος είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Και πλέον, όχι μόνο έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας, αλλά έκανε και την πρώτη της εμφάνιση μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Να σημειώσουμε ακόμα ότι η νέα πριγκίπισσα δικαιούται και το 1/8 της περιουσίας του.

Η ανακοίνωση της παραδοχής του πρώην βασιλιά Αλβέρτου ότι η Ντελφίν είναι κόρη του:

«Η Αυτού Μεγαλειότης ο βασιλιάς Αλβέρτος Β’ έλαβε γνώση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA, στο οποίο συνεργάστηκε κατόπιν αιτήματος του εφετείου των Βρυξελλών. Τα επιστημονικά συμπεράσματα δείχνουν πως είναι ο βιολογικός πατέρας της κυρίας Ντελφίν Μποέλ. Αν και υπάρχουν επιχειρήματα και νομικές αντιρρήσεις που δικαιολογούν πως η νόμιμη πατρότητα δεν σημαίνει απαραίτητα βιολογική πατρότητα, ο βασιλιάς Αλβέρτος αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει αυτά τα επιχειρήματα και να τελειώσει με τιμή και αξιοπρέπεια αυτή την επώδυνη διαδικασία.

Ο βασιλιάς Αλβέρτος επιμένει πως από την γέννηση της κυρίας Ντελφίν Μποέλ δεν συμμετείχε σε καμία οικογενειακή, κοινωνική ή εκπαιδευτική απόφαση σχετική με την κυρία Ντελφίν Μποέλ και ότι πάντα σεβόταν τον δεσμό που υπήρχε μεταξύ της κυρίας Ντελφίν Μποέλ και του νόμιμου πατέρα της».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση:

H νέα πριγκίπισσα του Βελγίου, Ντεφλίν, έδωσε το παρών μαζί με τα αδέλφια της στο μνημόσυνο για τα 85 χρόνια από τον θάνατο του Βασιλιά Αλβέρτου Α' που σκοτώθηκε σε δυστύχημα στο Marche-les-Dames. στις 17 Φεβρουαρίου του 1934. 

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την παρουσία της πριγκίπισσας Ντελφίν στο μνημόσυνο, ο εκπρόσωπος τύπου του παλατιού απάντησε:

«Η πριγκίπισσα Ντελφίν προσκλήθηκε από τον αδερφό της Φίλιππο και την αδερφή της Άστριντ και απάντησε θετικά».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS