Αν γυριζόταν τρίτη ταινία «Sex and the City 3», το σενάριο προέβλεπε το θάνατο του Mr. Big. Μια εξέλιξη που αποθάρρυνε την Κιμ Κατράλ από το να συμφωνήσει να λάβει μέρος, όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος James Andrew Miller στην εκπομπή Origins. Η Κατράλ δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα να παίξει σε μια ταινία που επικεντρωνόταν κυρίως στην ανάρρωση της Κάρι από τον θάνατο του Mr Big παρά στη σχέση μεταξύ των τεσσάρων γυναικών.

Επιπλέον, ο ρόλος της Σαμάνθα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, θα ήταν επιφανειακός στην τρίτη ταινία της σειράς. Μια ακόμα θεωρία, που κυκλοφόρησε από το E!News (με πληροφορίες από ανώνυμη πηγή), έλεγε ότι η Κατράλ έκανε πίσω γιατί δεν ήταν ευχαριστημένη ούτε με το σενάριο ούτε με την αμοιβή της.

«Καταρχήν, η Κιμ ποτέ δεν ήθελε αληθινά να κάνει την ταινία», φέρεται να είπε η πηγή στο E!News, προσθέτοντας ότι το βασικό στόρι της Σαμάνθα στο τρίτο φιλμ θα περιοριζόταν στις «άσεμνες» φωτογραφίες που της στέλνει ο έφηβος γιος της «Μιράντα». Αν αυτό ισχύει, μας φαίνεται τουλάχιστον εύλογη η άρνησή της.

Δες την σε παλαιότερη συνέντευξή της να μιλάει για το Sex and the city και τη σχέση της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.


 

TAGS