Τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν  στο Παλαουάν των Φιλιππίνων για να πάρουν μέρος στο Nomads αναζητά αυτή την περίοδο ο ΑΝΤ1, με τις σχετικές συζητήσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να έχουν «κλείσει».

Στο Nomads, που μεταδίδεται σε δεκατέσσερις χώρες από την εταιρεία παραγωγής Eccholine, παίρνουν μέρος 18 άτομα που χωρίζονται σε τρεις ομάδες, των οποίων η σύνθεση είναι ακόμη υπό εξέταση από τους ιθύνοντες του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής, δηλαδή δεν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές όπως στο Survivor, ενώ, ανάλογα με τις επιδόσεις στα αγωνίσματα, οι τρεις ομάδες θα διαμένουν είτε σε υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις είτε σε ένα ψαροχώρι ή στην έρημο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People, σε συζητήσεις με το κανάλι είναι οι Γιώργος Μαυρίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Διονύσης Αλέρτας, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Γιώργος Μανίκας και Έλενα Γαλύφα.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κανένα από τα γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα δεν έχει υπογράψει, με εξαίρεση τον Διονύση Αλέρτα, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος προ ημερών στο peoplegreece.com, ενώ πολύ κοντά στο να πει το «ναι» είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του People, το ενδεχόμενο να πάρουν μέρος στο Nomads συζητούν και δύο τραγουδιστές, ο Θάνος Πετρέλης και η Ελένη Χατζίδου. Μάλιστα, η Ελένη δέχθηκε κρούση και για το ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, το Survival Secrets.

Πηγή που γνωρίζει τα των συζητήσεων αποκάλυψε στο People πως το παζλ των συμμετεχόντων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς, στη συνέχεια, οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν από ιατρικά και ψυχολογικά τεστ, πριν μεταβούν στις Φιλιππίνες.

Πηγή:peoplegreece.com

TAGS