Υπήρξε ο μεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου και ένα σπάνιο υποκριτικό ταλέντο. Ο λόγος για τον Νίκο Κούρκουλο, με τον οποίο υπήρξε ερωτευμένη όλη η Ελλάδα ενώ τα βάσανά του στις ταινίες, έκαναν ακόμα και τους πιο σκληρούς να δακρύζουν.

Ο αξέχαστος ηθοποιός, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου του 2007 χτυπημένος από τον καρκίνο, αγάπησε δύο γυναίκες στη ζωή του και απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Τους Μελίτα και Άλκι με τη Μελίτα Κουτσογιάννη και τους Εριέττα και Φίλιππο με τη Μαριάννα Λάτση. Ο Άλκης ως γνωστόν, ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, μιας και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ενώ κανένα από τα υπόλοιπα αδέρφια του δεν ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Ο Άλκις ως γνωστόν, ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, μιας και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ενώ κανένα από τα υπόλοιπα αδέρφια του δεν ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων μάλιστα, είναι ο 22χρονος Φίλιππος, ο οποίος αποχωρίστηκε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 8 ετών. Ο νεαρός, αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και αν αυτό συμβαίνει, συνοδεύει τη μητέρα και την αδερφή του.

Μπορεί βέβαια να είναι χαμηλών τόνων, αλλά δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η εντυπωσιακή του εμφάνιση και η τεράστια ομοιότητα με τον πατέρα του.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS