Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και DJ Άντζελα Παντέλη πριν από περίπου μία δεκαετία αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Όταν ωστόσο η πανδημία έφτασε στις ΗΠΑ, σαρώνοντας και το Μεγάλο Μήλο, δραπέτευσε στο Ντουμπάι, όπου δεν υπάρχει lockdown και τα πάρτι δεν φαίνεται να τελειώνουν ποτέ.

Η ίδια, σε νέα συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time», αποκάλυψε ότι μετά τους πρωτοχρονιάτικους εορτασμούς πολλών επώνυμων και μη Ελλήνων στο Ντουμπάι, τώρα ετοιμάζεται νέο, μεγάλο ελληνικό πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο. 

Όπως είπε συγκεκριμένα στη συνέντευξή της: «Από το 2009 έφυγα μόνιμα για τη Νέα Υόρκη, όπου εργάζομαι ως DJ. Κάνω performances ως aerial dancer/acrobat και διδάσκω επίσης pole dance/aerial dancing yoga. Η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη. Είμαι πολύ στενοχωρημένη, απογοητευμένη με αυτά που διαδραματίζονται. Το νέο έτος μπήκε με τους χειρότερους οιωνούς. Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου περισσότερο από μια δεκαετία, τη λατρεύω. Τέτοιες καταστάσεις μου προκαλούν ανασφάλεια  τόσο για το δικό μου μέλλον όσο και για των συνανθρώπων μου».

Για το Ντουμπάι διευκρίνισε τα εξής: «Ήρθα στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS