ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ναταλία Βοντιάνοβα: Η Supernova επιστρέφει τη γενναιοδωρία με την οποία της φέρθηκε η ζωή

H ζωή της 34χρονης Ρωσίδας ήταν γενναιόδωρη μαζί της και σήμερα επιστρέφει τη γενναιοδωρία μέσα από τη φιλανθρωπική της δράση.

Ναταλία Βοντιάνοβα: Η Supernova επιστρέφει τη γενναιοδωρία με την οποία της φέρθηκε η ζωή

Το γεγονός ότι ασχολήθηκε με το μόντελινγκ το οφείλει στη συνονοματη γιαγιά της, η οποία την πίεσε να γίνει μοντέλο για να ζήσει μια καλύτερη ζωή και να μην καταλήξει όπως η μάνα της. Εκεινη της πλήρωσε το εισιτήριο για να φύγει για το Παρίσι. Και έφτασε να διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στο μόντελινγκ και να γίνει πάμπλουτη.

Ο λόγος για τη Ναταλία Βοντιάνοβα, την 34χρονη καλλονή και μητέρα 4 παιδιών η οποία σήμερα ασχολείται ενεργά με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Naked Heart Foundation στη Ρωσία.

«Πάντα ήθελα να προσφέρω, από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Ακόμη και τότε μοιραζόμουν ό,τι είχα. Και όταν άρχισα την καριέρα μου στο μόντελινγκ και ήμουν τόσο τυχερή που γνώρισα όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να δώσω πίσω ακόμη περισσότερα. Γι’ αυτό η σύσταση του ιδρύματος Νaked Heart ήταν απλά σωστή, ήταν μια φυσική επιλογή για μένα. Μου δόθηκαν τόσο πολλά στη ζωή και θα ήθελα απλώς να βοηθήσω τους λιγότερο τυχερούς, αυτοί είναι που με ενέπνευσαν».

Ναταλία Βοντιάνοβα: Η Supernova επιστρέφει τη γενναιοδωρία με την οποία της φέρθηκε η ζωή

Το Naked Heart Foundation, ένα ίδρυμα που ένας από τους κύριους σκοπούς του είναι να δημιουργεί χώρους ψυχαγωγίας για όλα τα παιδιά, ενώ έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Η 34χρονη σήμερα Νατάλια Βοντιάνοβα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει πολλές υποχρεώσεις, με το ίδρυμά της να καταλαμβάνει σημαντικό μέρος του χρόνου της. Και για αυτό το όνειρό της για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις για τα παιδιά με αναπηρία.

Χθες, με τη βοήθεια του συμπαρουσιαστή της Αντόνιο Μπαντέρας, η Βοντιάνοβα κατάφερε να συγκεντρώσει 800.000 δολάρια για το έργο της οργάνωσης.

Και ήταν πανευτυχής.

Για την ευαισθησία της για τα παιδιά με αναπηρίες η ίδια έχει πει:

«Το 2011 ξεκινήσαμε το πρόγραμμα "Εvery Child Deserves a Family" με κύριο στόχο να τερματίσουμε τη μακρά παράδοση της Ρωσίας που ήθελε τα παιδιά με ειδικές ικανότητες και μαθησιακές δυσκολίες να καταλήγουν σε μονάδες φροντίδας και ορφανοτροφεία. Από τότε αυτό το πρόγραμμα έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του φιλανθρωπικού μου έργου και διαμόρφωσε την αποστολή του ιδρύματος - για να βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, μιας κοινωνίας που είναι ανοικτή σε άτομα με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες, μέσω της ενθάρρυνσης του παιχνιδιού και της δημιουργίας δωρεάν υπηρεσιών υποστήριξης για φτωχές οικογένειες που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά».

Οσο για το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε χθες, ασύλληπτο.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.