Το όνομά της είναι Ναόμι Μπάιντεν και πρόκειται να γίνει το νέο αγαπημένο κορίτσι της Αμερικής, αφού είναι η εγγονή του νέου προέδρου των ΗΠΑ και η μεγαλύτερη εγγονή του.

Η 26χρονη Ναόμι, είναι νέα ωραία και ερωτευμένη και όλοι ασχολούνται τις τελευταίες ώρες μαζί της. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής στο Κολούμπια είναι η κόρη του γιού του Χάντερ Μπάιντεν και της πρώτης γυναίκας του Καθλίν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έχει άλλες δυο αδερφές τη Φίνεγκαν και τη Μέισι. Πήρε το όνομά της από την αδερφή του πατέρα της Naomi Christina, η οποία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με τη μητέρα της, Neilia, το Νοέμβριο του 1971 . Είναι το μοναδικό εγγόνι του Μπάιντεν που έχει δημόσιο λογαριασμό Instagram.

Πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας και αποφοίτησε το 2016, στην ίδια τάξη με την Τίφανι Τραμπ. Η Ναόμι σπούδασε διεθνείς σχέσεις στο κολέγιο και αποφοίτησε από την Νομική Σχολή της Κολούμπια τον Μάιο κατά τη διάρκεια μιας εικονικής τελετής, όπου ο παππούς της ήταν προσκεκλημένος ομιλητής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Με το φίλο της Peter Neal, που είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας Carey Law School δημιούργησαν έναν ιστότοπο που βοηθά τους Αμερικανούς να μάθουν πώς να αποκτήσουν πρόσβαση στα χρήματά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Μέχρι στιγμής, έχουν βοηθήσει πάνω από 10.000 ανθρώπους να λάβουν βοήθεια από το πακέτο τόνωσης των 2,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο σύντροφός της ήταν ενεργό μέλος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον και δούλεψε στον Λευκό Οίκο όταν ήταν πρόεδρος ο Μπαράκ Ομπάμα.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο Instagram που είναι γεμάτο με οικογενειακές φωτογραφίες, φωτογραφίες των φίλων της και του αγαπημένου της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS