ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νάντια Μπουλέ: Το άγνωστο πρόβλημα με το βάρος της και πώς το αντιμετώπισε αποτελεσματικά

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλά για τις αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει στη διατροφή της.

Νάντια Μπουλέ: Το άγνωστο πρόβλημα με το βάρος της και πώς το αντιμετώπισε αποτελεσματικά

Η Νάντια Μπουλέ τα έκανε ανάποδα. Σχεδόν αρνήθηκε μια στρωμένη καριέρα στην τηλεόραση για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη, το μιούζικαλ. Και η ζωή της συμπεριφέρεται απλόχερα φέρνοντάς της σπουδαίες δουλειές, όπως η φετινή. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Shape, όπου μίλησε για το επιχειρηματικό της εγχείρημα, το online shop της και το μιούζικαλ όπου πρωταγωνιστεί φέτος.

Αυτή την περίοδο κάνει πρόβες για το μιούζικαλ Tell me on a Sunday του Andrew Lloyd Webber, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, το οποίο θα παρουσιαστεί σε ευρωπαϊκές πόλεις στην πρωτότυπη γλώσσα και στη συνέχεια θα μεταφραστεί στα ελληνικά και θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα.

Η ίδια μίλησε επίσης για ττο άγνωστο πρόβλημα που είχε με το βάρος της και το πώς το αντιμετώπισε αποτελεσματικά, αλλάζοντας τη διατροφή της.

Θυμάμαι ότι κάποιο διάστημα είχες κάποιο πρόβλημα με το βάρος σου. Τι είχε συμβεί;
Επειδή ο σωματότυπός μου είναι μινιόν, είτε πάρω λίγο βάρος είτε χάσω, φαίνεται αμέσως. Εκείνη την περίοδο είχα πάρει κιλά όχι λόγω κακής διατροφής, αλλά επειδή αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με το μεταβολισμό μου. Το ανακάλυψα γιατί είχε κολλήσει και ένιωθα διαρκώς ένα πρήξιμο. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και βρήκα ότι έχω προδιάθεση για σάκχαρο. Τότε άρχισα να ασχολούμαι πολύ με τη διατροφή. Έκοψα την επεξεργασμένη ζάχαρη, την αντικατέστησα με μέλι ή σιρόπι αγαύης και άρχισα να προσέχω πάρα πολύ την ποιότητα της τροφής. Δηλαδή, δεν κοιτάζω ποσότητες και δε μετράω θερμίδες. Έχω μάθει όμως και κάνω τους σωστούς συνδυασμούς, π.χ., δεν τρώω ποτέ σκέτο υδατάνθρακα, το συνδυάζω πάντα με πρωτεΐνη. Το βασικότερο είναι ότι τρώω πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και δεν αφήνω ποτέ το στομάχι μου άδειο για πάνω από 3 ώρες. Το μυστικό είναι να μην τρως και πιο συχνά από τη μιάμιση ώρα. Και να μοιραστώ και ένα tip: Αν νιώθεις ότι πεινάς κάθε 3 ώρες, σημαίνει ότι τρως τις σωστές ποσότητες. Και αν τρως με αυτόν το ρυθμό, κάνεις τρομερές καύσεις. Το σημαντικό είναι ο καθένας να βρει τι του ταιριάζει και στη διατροφή και στην άσκηση.

Εσένα τι σου ταιριάζει στη γυμναστική;
Η ελαφριά αερόβια άσκηση. Δε μου ταιριάζει να τρέχω σε διάδρομο, ενώ με τα βάρη έχω αποτέλεσμα, αλλά είναι κάτι που δε μου αρέσει. Η γυμναστική που με κάνει να νιώθω καλά είναι το Pilates, γιατί συνδυάζει ενδυνάμωση με ευλυγισία. Επίσης, κάνω yoga και τις περιόδους που προετοιμάζομαι για παραστάσεις κάνω και μπαλέτο γιατί φτιάχνει πολύ ωραίο κορμί και δεν πρήζει τους μυς. Το μπαλέτο ως τρόπο εκγύμνασης το ανακάλυψα όταν πήγα στην Αμερική για training στο μιούζικαλ και ήταν υποχρεωτικό να κάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα. Η διαφορά που είδα στο σώμα μου ήταν συγκλονιστική.

Διάβασε περισσότερα στο Shape που κυκλοφορεί.

Read Next

20 Απρ 2024

Πομπηία: Οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μετά από 2000 χρόνια την Ωραία Ελένη

Τοιχογραφία με παράσταση από τον Τρωικό πόλεμο αποκάλυψαν οι αρχαιολόγοι.

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.