Από τα ομορφότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέση Μάλφα διανύουν πολλά χρόνια κοινής, προσωπικής πορείας. 

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από 1997 και έχει αποκτήσει έναν γιο, ενώ σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της ηθοποιού οι δυο τους αισθάνονται πώς είναι «αδελφές ψυχές». Όπως η ίδια είχα αποκαλύψει μάλιστα «ο γάμος τους δεν πέρασε ποτέ κριση».

«Ο ένας βοηθάει τον άλλο ν' ανθίσει, ισορροπού­με ο ένας τον άλλον, είμαστε διαφορετικοί κι αυτό είναι καλό, αλληλοσυμπληρω­νόμαστε και "τα­ξιδεύουμε" μαζί στη ζωή. Είναι πολύ ωραίο να έχεις συνοδοιπό­ρο, πόσω μάλλον όταν αυτή είναι η σχέση σου, αλλά αυτά τα "χτίζεις". Πρέπει να παλεύουν καθημερινά και οι δύο πλευρές, δεν μπορεί μια γυναίκα μόνη της να θυσιάζεται για όλους και να μην υπάρχει ανταπό­κριση», είχε πει η Μπέσυ Μάλφα. 

Τώρα, με αφορμή την ονομαστική της γιορτή ο σύζυγός της έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, δείχνοντας δημόσια την αγάπη του και τον έρωτα του που παραμένει ζωντανός για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Με μία τρυφερή, κοινή τους φωτογραφία ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής του, γράφοντας στη λεζάντα:«Να σ' αγαπώ. Xρόνια πολλά».

Δείτε την ανάρτηση του:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS