Το αγαπημένο ποπ είδωλο των 90s θέλει να απαλλαγεί οριστικά από την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος έχει τον απόλυτο έλεγχο των προσωπικών και επιχειρηματικών υποθέσεών της τα τελευταία 12 χρόνια, κατόπιν απόφασης του δικαστηρίου.

Πρόσφατα, ο δικηγόρος της 38χρονης Μπρίτνεϊ κατέθεσε έγγραφα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, στα οποία γίνεται αναφορά ότι η τραγουδίστρια «αντιτίθεται σθεναρά στο να ανατεθεί και πάλι η επιτροπεία της στον Τζέιμς Σπίαρς», χωρίς όμως να παραθέτει τους λόγους.

Ο Τζέιμι Σπίαρς πήρε την κηδεμονία της ενήλικης κόρης του το 2008, αφού η ζωή της πήρε την κάτω βόλτα, λόγω του εθισμού της σε αλκοόλ και ναρκωτικά με αποτέλεσμα να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική. Από τον Οκτώβριο του 2018, η Μπρίτνεϊ δεν έχει δώσει καμία συναυλία και πέρυσι εισήχθη και πάλι, για μικρό χρονικό διάστημα, σε ψυχιατρείο του Λος Άντζελες.

Οι θαυμαστές της σταρ διαμαρτύρονται για την άσχημη τροπή που έχει πάρει η υπόθεση και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία στα social media, όπου ζητούν την «απελευθέρωση» της αγαπημένης τους τραγουδίστριας. Θεωρούν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια επιχειρεί να στείλει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από αναρτήσεις στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Οι φαν της δεν στέκονται μόνο εκεί. Σχεδιάζουν να διαδηλώσουν σήμερα έξω από το δικαστήριο του Λος Άντζελες. Εξάλλου, η Μπρίτνεϊ θέλει να περάσει ο έλεγχος των υποθέσεών της στη μάνατζέρ της, τη Τζόντι Μοντγκόμερι, η οποία είχε αναλάβει προσωρινά την κηδεμονία της πέρυσι, όταν ο πατέρας της αρρώστησε βαριά.

Ωστόσο, ο Τζέιμι Σπίαρς υποστηρίζει ότι όλα αυτά μοιάζουν με ένα καλοστημένο ανέκδοτο, απορρίπτοντας την εκστρατεία "Ελευθερώστε τη Μπρίτνεϊ" και παρομοιάζοντας τους υποστηρικτές της κόρης του με συνωμοσιολόγους. Εξάλλου όπως ισχυρίζεται, τα δικαστικά όργανα είναι αρμόδια για να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για την κόρη του.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS