ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Nα ελευθερωθεί από τον έλεγχο και την καταπίεση του πατέρα της ζητάει απεγνωσμένα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Και κινείται δικαστικά εναντίον του.

Nα ελευθερωθεί από τον έλεγχο και την καταπίεση του πατέρα της ζητάει απεγνωσμένα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Το αγαπημένο ποπ είδωλο των 90s θέλει να απαλλαγεί οριστικά από την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος έχει τον απόλυτο έλεγχο των προσωπικών και επιχειρηματικών υποθέσεών της τα τελευταία 12 χρόνια, κατόπιν απόφασης του δικαστηρίου.

Πρόσφατα, ο δικηγόρος της 38χρονης Μπρίτνεϊ κατέθεσε έγγραφα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, στα οποία γίνεται αναφορά ότι η τραγουδίστρια «αντιτίθεται σθεναρά στο να ανατεθεί και πάλι η επιτροπεία της στον Τζέιμς Σπίαρς», χωρίς όμως να παραθέτει τους λόγους.

Ο Τζέιμι Σπίαρς πήρε την κηδεμονία της ενήλικης κόρης του το 2008, αφού η ζωή της πήρε την κάτω βόλτα, λόγω του εθισμού της σε αλκοόλ και ναρκωτικά με αποτέλεσμα να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική. Από τον Οκτώβριο του 2018, η Μπρίτνεϊ δεν έχει δώσει καμία συναυλία και πέρυσι εισήχθη και πάλι, για μικρό χρονικό διάστημα, σε ψυχιατρείο του Λος Άντζελες.

Οι θαυμαστές της σταρ διαμαρτύρονται για την άσχημη τροπή που έχει πάρει η υπόθεση και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία στα social media, όπου ζητούν την «απελευθέρωση» της αγαπημένης τους τραγουδίστριας. Θεωρούν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια επιχειρεί να στείλει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από αναρτήσεις στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Οι φαν της δεν στέκονται μόνο εκεί. Σχεδιάζουν να διαδηλώσουν σήμερα έξω από το δικαστήριο του Λος Άντζελες. Εξάλλου, η Μπρίτνεϊ θέλει να περάσει ο έλεγχος των υποθέσεών της στη μάνατζέρ της, τη Τζόντι Μοντγκόμερι, η οποία είχε αναλάβει προσωρινά την κηδεμονία της πέρυσι, όταν ο πατέρας της αρρώστησε βαριά.

Ωστόσο, ο Τζέιμι Σπίαρς υποστηρίζει ότι όλα αυτά μοιάζουν με ένα καλοστημένο ανέκδοτο, απορρίπτοντας την εκστρατεία "Ελευθερώστε τη Μπρίτνεϊ" και παρομοιάζοντας τους υποστηρικτές της κόρης του με συνωμοσιολόγους. Εξάλλου όπως ισχυρίζεται, τα δικαστικά όργανα είναι αρμόδια για να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για την κόρη του.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.