Ήταν Σεπτέμβριος του 2016, όταν το πιο διάσημο ζευγάρι του πλανήτη, ανακοίνωνε τον χωρισμό του, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ, ιδίως γιατί δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια προβλημάτων στον γάμο τους. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, υπήρξαν ό, τι πιο όμορφο, λαμπερό και ποθητό μπορούσε να βγάλει η βιομηχανία του Hollywood, αλλά δυστυχώς τα πράγματα μεταξύ τους… δεν δούλεψαν!

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, υπήρξαν ό, τι πιο όμορφο, λαμπερό και ποθητό μπορούσε να βγάλει η βιομηχανία του Hollywood, αλλά δυστυχώς τα πράγματα μεταξύ τους… δεν δούλεψαν!

Πέντε χρόνια μετά, το περιβόητο διαζύγιο δεν έχει ακόμα εκδοθεί, ενώ προκύπτουν διαρκώς νέα θέματα, τα οποία φέρνουν στις δικαστικές αίθουσες το διάσημο πρώην ζευγάρι.

Το πιο πρόσφατο, ήταν οι ισχυρισμοί της Αντζελίνα, σχετικά με τη βίαιη συμπεριφορά του Μπραντ, τόσο απέναντι στην ίδια όσο και τα παιδιά τους. Μάλιστα ο μεγάλος τους γιος Μάντοξ, ο οποίος είναι ο μοναδικός ενήλικας από τα έξι τους παιδιά και ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Μπραντ, ήδη κατέθεσε εναντίον του πατέρα του, με όχι και τόσο κολακευτικές λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα παιδιά, όσο και αν η Αντζελίνα επέμεινε να καταθέσουν, το δικαστήριο της το αρνήθηκε, με τη δικαιολογία ότι είναι ανήλικα! «Μου στερούν μία δίκαιη δίκη», δηλώνει οργισμένη η Τζολί, αν και το δικαστήριο παραμένει ανένδοτο.

Μάλλον θα αργήσει η έκδοση του διαζυγίου όπως τα βλέπουμε τα πράγματα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: Splash

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS