Ο κουλ κωμικός, ο χαλαρός τύπος και ο άνθρωπος που όλοι θα ήθελαν για φίλο, ίσως τελικά να μην είναι έτσι ακριβώς. Ναι ο Μπιλ Μάρεϊ είναι μία ιδιαίτερα αγαπητή περσόνα, με εξαιρετικό κωμικό ταλέντο και μακρά ιστορία στον κινηματογράφο. Ωστόσο, όπου ακούς πολλά κεράσια βάστα και μικρό καλάθι, μιας και ήρθε η ώρα να τον απομυθοποιήσουμε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Ωστόσο, όπου ακούς πολλά κεράσια βάστα και μικρό καλάθι, μιας και ήρθε η ώρα να τον απομυθοποιήσουμε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορεί μία έντονη φημολογία, η οποία αφορά σε λεκτική επίθεση του Μάρεϊ προς τη Λούσι Λιου, την περίοδο που γύριζαν την ταινία «Charlie’s Angels». Μέχρι πρόσφατα κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν είχε αναφερθεί δημόσια στο περιστατικό αυτό, μέχρι σήμερα, που οι αποκαλύψεις της Λιου προκαλούν αίσθηση.

Μαζευτήκαμε να κάνουμε πρόβα μία σκηνή, με τον Μπιλ να απουσιάζει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Όταν είδε πώς σκοπεύουμε να γυριστεί η σκηνή δεν συμφώνησε και άρχισε να θυμώνει. Συγκεκριμένα επιτέθηκε φραστικά σε μένα, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο», θυμάται.

«Όταν μου επιτίθεσαι θα σου επιτεθώ κι εγώ. Και αυτό φυσικά έγινε», συνέχισε η ηθοποιός την οποία για πολλά χρόνια συνόδευε η φήμη της «δύσκολης» εξαιτίας του συγκεκριμένου περιστατικού. «Είπε πράγματα απαράδεκτα και ασυγχώρητα, αλλά δεν του κρατώ κακία» ολοκλήρωσε.

Λίγο οξύθυμος μας προέκυψε ο Μπιλ.

Kεντρική φωτογραφία: EPA/ANDRE PAIN

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS