Με αφορμή τις «επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας» η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε χθες στο Ελευθέριος Βενιζέλος με το πιο θερμό της χαμόγελο σκορπίζοντας λάμψη στον χώρο, παρά το γεγονός ότι φορούσε μαύρα. Η Ιταλίδα καλλονή, θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο στις 21,22 και 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αναγνώσει στα Γαλλικά άγνωστες επιστολές της θρυλικής ντίβας. «Είμαι συγκινημένη που βρίσκομαι εδώ. Αγαπώ την χώρα σας, το ξέρετε αυτό. Θα είναι τρία πολύ έντονα βράδια» είπε η Ιταλίδα σταρ στη συνέντευξη Τύπου, η οποία μάλιστα θεωρεί τεράστια πρόκληση τη βαθύτερη ενασχόλησή της με την Κάλλας.

Αγαπώ την χώρα σας, το ξέρετε αυτό. Θα είναι τρία πολύ έντονα βράδια» είπε η Ιταλίδα σταρ στη συνέντευξη Τύπου, η οποία μάλιστα θεωρεί τεράστια πρόκληση τη βαθύτερη ενασχόλησή της με την Κάλλας.

Η άφιξή της στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2019 ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα θα παρουσιαζόταν πέρυσι στο Ηρώδειο, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

«Ήμουν φοβισμένη όταν ο Τομ Βολφ μου ζήτησε να ερμηνεύσω τα γράμματα της Μαρίας Κάλλας, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Είναι τόσο γεμάτα από συναίσθημα, ευθραυστότητα, ειλικρίνεια. Πολλοί έχουν πει ότι είχε μια τραγική ζωή, εγώ θα έλεγα είχε μια γενναία ζωή, ακολούθησε την καρδιά της, μια γυναίκα ασυμβίβαστη», λέει με θαυμασμό η Ιταλίδα σταρ για την Ελληνίδα ντίβα, της οποίας οι επιστολές καλύπτουν ένα τεράστιο χρονικό διάστημα, από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, τον πόλεμο στην Αθήνα, την καριέρα και τη γνωριμία με τον Ωνάση.

Στη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας.

Εκτός από τη συνέντευξη Τύπου, η Μπελούτσι μίλησε και στον Νίκο Μουτσινά με τα αποσπάσματα της συνέντευξης να προβάλλονται σήμερα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: NDP

 

 

 

TAGS