Και καθώς τα κινήματα "Me Too" και "Time's Up" έχουν φτάσει στο απόγειο της δύναμης τους υποστηριζόμενα με σθένος και αφοσίωση από κάποιες εκ των πιο διάσημων και ισχυρών γυναικών του πλανήτη, η Κατρίν Ντενέβ λοιδορείται άσχημα από αμέτρητα μέτωπα για τις πρόσφατες δηλώσεις της στις οποίες υποστηρίζει ότι οι άντρες οφείλουν να ενοχλούν λιγάκι τις γυναίκες, φλερτάροντας τις, η Σάρον Στόουν είχε μόλις την πιο καταπληκτική αντίδραση στην ερώτηση «Σε έχουν παρενοχλήσει ποτέ σεξουαλικά;». 

Η 59χρονη ηθοποιός έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στον δημοσιογράφο Lee Cowen και την εκπομπή CBS Sunday και απέδειξε ότι είναι ένα από τα πιο χαλαρά, πιο δουλεμένα και πιο κατασταλαγμένα πρόσωπα της παγκόσμιας showbiz. 

«Δεν ξέρω ακριβώς πώς να διατυπώσω την παρακάτω ερώτηση,» είπε ο Cowen και συμπλήρωσε «Σε έχουν παρενοχλήσει ποτέ σεξουαλικά;». Kαι τότε η Στόουν είχε την πιο απίστευτη αντίδραση που θα μπορούσε να έχει κανείς. 

Δες την στο βίντεο που ακολουθεί.


«Ω Lee, είμαι σε αυτή τη δουλειά 40 χρόνια. Δεν ήρθα εδώ για προστασία. Τα έχω δει όλα,» είπε η Σάρον όταν σταμάτησε να γελάει μπροστά στα μάτια του έκπληκτου δημοσιογράφου ο οποίος αναρωτήθηκε φωναχτά αν το απίστευτο γέλιο της είχε να κάνει με το γεγονός ότι της είχε συμβεί αμέτρητες φορές ή ποτέ. Ενώ στην πραγματικότητα εκείνη γελούσε γιατί αυτό που την ρώτησε ήταν λιγάκι ανούσιο.

TAGS