Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μηνυμάτων. Υπάρχουν τα επίσημα μηνύματα από τον εργοδότη σου, που, ίσως, να σε αγχώνουν. Υπάρχουν τα ερωτικά μηνύματα που, ίσως, να σε ενθουσιάζουν. Υπάρχουν τα μεθυσμένα μηνύματα. Οκ, από αυτά έχουμε στείλει όλοι μας. Υπάρχουν τα άκυρα μηνύματα, αυτά που σου σκάνε εκεί που δεν περίμενες να ξανακούσεις ποτέ από το συγκεκριμένο άτομα. Υπάρχουν τα ανορθόγραφα μήνυματα, τα μπερδεμένα μηνύματα, τα συγκινητικά μηνύματα. Και μετά υπάρχουν και τα μηνύματα που σου στείλνει η μαμά σου. 

Καμιά φορά τα συγκεκριμένα μηνύματα έρχονται στις 3 τα ξημερώματα γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί και ανησυχεί μήπως πάθεις κάτι. Άλλες φορές μιλάει μόνη της σε 4 ή 5 sms, ενώ εσύ δεν έχεις προλάβει να διαβάσεις καλά-καλά το πρώτο. Άλλες πάλι σου ζητάει κάτι εξωφρενικά περίεργο ή άκομψο. Άλλες δεν καταλαβαίνεις καν τι σου ζητάει.

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα έχουν διαβάσει στα κινητά τους γνωστοί celebrities όπως οι Gwyneth Paltrow, Lakeith Stanfield, Renée Zellweger και Elle Fanning και αποφάσισαν να τα μοιραστούν με το κοινό στο σόου του Jimmy Kimmel.

Το περιεχόμενο είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό και οι αντιδράσεις των διάσημων προσώπων που συμμετέχουν όταν διαβάζουν τα μηνύματα ακόμα περισσότερο.

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, λοιπόν, δύο αστεία βίντεο με όλα τα «κουλά» που μπορεί να ακούσει ένας διάσημος άνθρωπος από τη μαμά του.

Δείτε τα απολαυστικά βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS