Ο  Μικ Τζάγκερ πρωταγωνίστησε σε ένα χιουμοριστικό σκετς για καλό σκοπό στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. Στην νέα του εμφάνιση στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή «The Tonight Show», ο ροκ σταρ απέδειξε πως αν και είναι ένας ζωντανός θρύλος επί σκηνής, δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού.

Ο frontman των Rolling Stones εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον στα πλαίσια ενός χιουμοριστικού σκετς για την καραντίνα, ώστε να στηριχθεί οικονομικά η φιλανθρωπική οργάνωση Save The Children.

Εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα τηλεοπτικά μηνύματα του BBC της δεκαετίας του 1940, ο  Μικ Τζάγκερ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του αφηγητή στο σπίτι του. Στο βίντεο ο αφηγητής τονίζει στον Μικ Τζάγκερ πως πρέπει να παραμείνει παραγωγικός για όσο διαρκεί η καραντίνα και ο μουσικός τότε αρχίζει να κάνει δουλειές του σπιτιού που έχει αμελήσει.

Έτσι λοιπόν ο γερόλυκος της rock βάζει κάτω την κιθάρα του και αρχίζει να κάνει επιδιορθώσεις στο σπίτι, να κόβει λαχανικά, να βγάζει πρόβατα για βοσκή, φροντίζει τον κήπο του και να διαβάζει την τοπική γαλλική εφημερίδα La Nouvelle République ενώ αγκαλιάζει μία γάτα. Στην συνέχεια ο αφηγητής παροτρύνει τον Jagger να κάνει γυμναστική και τον συγχαίρει για τις δουλειές που κατάφερε να διεκπεραιώσει.

Δείτε το χιουμοριστικό σκετς παρακάτω

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS