Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera, η Τάμτα μίλησε χωρίς φίλτρο για ό,τι συνέβη στη ζωή της και τα χρόνια που ήταν παντρεμένη στη Γεωργία.

Απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν θα παντρευόταν με τον Πάρη Κασιδόκωστα, η ίδια απάντησε πως ποτέ δεν ήταν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν το νυφικό τους, ενώ αν είναι να συμβεί, θα δείξει. "Είμαστε μια χαρά και πολύ καλά και βλέπουμε. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικό. Δεν είναι κάτι που με αφορά, δεν ήμουν ποτέ από αυτές τις γυναίκες", είπε χαρακτηριστικά, φέρνοντας στο μυαλό της τον πρώτο της γάμο σε ηλικία 14 ετών.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τον γάμο της, η Τάμτα δήλωσε πως τη στιγμή που η πεθερά της της έδειξε το νυφικό της, την έπιασαν τα κλάματα. "Μια χαρά θυμάμαι το φόρεμα που μου έφερε τότε η πεθερά μου κι έκλαιγα, γιατί δεν μου άρεσε. Όσο ήμουν μικρή στη Γεωργία, αυτές τις εποχές δεν ήταν πολύ καλά γενικά η χώρα μου πολιτικά και οικονομικά. Ήταν πιο σκοτεινά και όχι τόσο γιορτινά τα πράγματα. Είχαμε ρεύμα μία ώρα το πρωί και μία ώρα το βράδυ", θυμάται.

Διαβάστε περισσότερα στο MissBloom.gr

Kεντρική φωτογραφία: @officialtamta

 

TAGS