Η Χριστίνα, η μικρότερη κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, ήταν ένα πλάσμα που θεωρητικά τα είχε όλα... χρήμα, δόξα, έρωτες. Όμως, στην πραγματικότητα ήταν ένας βαθιά δυστυχισμένος άνθρωπος.

Μετά από τρεις αποτυχημένους γάμους, καθώς ένιωθε πως δεν βρήκε ποτέ την αληθινή αγάπη, αφού πάντα αναρωτιόταν εάν οι άνδρες την αγαπούσαν πραγματικά ή στόχευαν στην περιουσία της, το 1984 ξεκινά η σχέση της με τον επιχειρηματία Τιερί Ρουσέλ.

Όταν ξεκίνησε η σχέση, όπως λέγεται, ο Ρουσέλ τής ζήτησε να χάσει κιλά. Δεδομένου ότι η Χριστίνα ήταν ένα άτομο που διακατεχόταν από άπειρες ανασφάλειες και τα αντικαταθλιπτικά χάπια είχαν μπει κανονικά στη ζωή της, έσπευσε να κάνει πραγματικότητα την «επιθυμία» του, κάτι που συνέχισε να κάνει και σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Εκείνη εκπλήρωνε συνεχώς τις επιθυμίες του «καιροσκόπου», όπως τον χαρακτήριζαν, Τιερί Ρουσέλ.

Όμως, ο... γόης επιχειρηματίας, αποδείχθηκε πως είχε διπλή ζωή. Παράλληλα με τη Χριστίνα Ωνάση, εκείνος είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μοντέλου από τη Σουηδία, της Γκάμπι Λάντχαγκε. Η σχέση του μάλιστα με τη Σουηδή καλλονή, δεν ήταν παροδική, αλλά επίσημη, αφού απέκτησε μαζί της και δύο παιδιά, κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη Χριστίνα.

Παράλληλα με τη Χριστίνα Ωνάση, εκείνος είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μοντέλου από τη Σουηδία, της Γκάμπι Λάντχαγκε

Η Χριστίνα Ωνάση ανακάλυψε τη διπλή ζωή του συζύγου της τρία χρόνια μετά τη γέννηση της Αθηνάς. Το διαζύγιο ήρθε σχεδόν αμέσως. Το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη για τη διπλή ζωή του Τιερί Ρουσέλ και τα δύο εξώγαμα παιδιά που είχε αποκτήσει με την ερωμένη του ήταν τεράστιο. Όλος ο διεθνής Τύπος ασχολείτο με αυτό και τα «κίτρινα» δημοσιεύματα είχαν γίνει πια καθημερινό φαινόμενο.

Η Χριστίνα, παρόλο που είχε πληγωθεί βαθιά, λέγεται πως παρακαλούσε τον Ρουσέλ να γυρίσει δίπλα της και μάλιστα να κάνουν κι άλλο παιδί. Σημειώνεται πως, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή (το 1988), οι παπαράτσι την «έπιασαν» σε μία πολυτελή έπαυλη στην Κυανή Ακτή να απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Τιερί Ρουσέλ. Οι φωτογραφίες αμέσως έκαναν το γύρο του κόσμου, αλλά η επανασύνδεση δεν τους ήρθε ποτέ. 

Η σπάνια φώτο της Χριστίνας Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ

Η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της Χριστίνας Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ, από την εποχή που είχαν γνωριστεί, γράφοντας: «Η Χριστίνα Ωνάση είχε συναντήσει για πρώτη φορά τον Τιερί Ρουσέλ όταν εκείνος ήταν 20 και εκείνη 22, το καλοκαίρι μετά το θάνατο του αδελφού της. Ο νεαρός γόνος της γαλλικής οικογένειας φαρμακοβιομηχάνων ήταν ένας από τους προσκεκλημένους στο Σκορπιό. Ψηλός, ξανθός, με γαλάζια μάτια, ήταν ένας Άδωνις. Γρήγορα άνθησε ένα ρομάντζο μεταξύ τους, που άφησε τη Χριστίνα ενθουσιασμένη. Όμως ο Ρουσέλ την πληροφόρησε ότι ήταν ερωτευμένος με ένα μοντέλο από τη Σουηδία, την Γκάμπι Λουντχάγκε με την οποία συζούσε.

«Η Χριστίνα Ωνάση είχε συναντήσει για πρώτη φορά τον Τιερί Ρουσέλ όταν εκείνος ήταν 20 και εκείνη 22, το καλοκαίρι μετά το θάνατο του αδελφού της»

»Η Χριστίνα είχε απογοητευθεί, όχι όμως τόσο ώστε να μην καταχωρίσει το ειδύλλιο ως μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της. Δέκα χρόνια αργότερα θα συναντούσε τυχαία τον πατέρα του Τιερί, ο οποίος την ενημέρωσε πως ο Ρουσέλ ήταν μόνος στην Κένυα μετά από μία αποτυχημένη επιχειρηματική κίνηση εκεί και πως, με το δεσμό του με την Γκάμπι να οδεύει προς το τέλος, χρειαζόταν φιλική υποστήριξη. Όταν τηλεφώνησε στον Ρουσέλ, προς μεγάλη της χαρά, είχαν αμέσως την οικειότητα του παρελθόντος. Οι δυο τους έγιναν γρήγορα αχώριστοι. Η Χριστίνα άρχισε να μιλά για γάμο. Ο Ρουσέλ δεν ήταν ιδιαίτερα δεκτικός, του υποσχέθηκε όμως περισσότερα χρήματα από όσα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί. Της είπε τότε ότι για να την παντρευτεί θα έπρεπε να χάσει είκοσι πέντε κιλά. Η Χριστίνα δέχτηκε. Αυτό που δε γνώριζε ήταν πως ο δεσμός του με την Γκάμπι δεν είχε λήξει. Απλά το μοντέλο είχε μετακομίσει στη Σουηδία, όπου ο Ρουσέλ τής είχε αγοράσει ένα σπίτι...». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πηγή: www.thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS