Ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε το Σάββατο, 8 Αυγούστου, στην Επίδαυρο, όπου απόλαυσε την κόρη του, Μαριάννα Κιμούλη, στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου. Η Μαριάννα συμμετείχε στους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, σε μια παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα και με πρωταγωνιστές τους Ταξιάρχη Χάνο και Χρήστο Στέργιογλου

Η 26χρονη σήμερα Μαριάννα Κιμούλη είναι παιδί του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη. Ο ηθοποιός και η πολιτικός γνωρίστηκαν στο σπίτι της Τζένης Καρέζη. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας και παντρεύτηκαν το 1994.

Η Μαριάννα μεγαλώνοντας επέλεξε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της στην υποκριτική. Σπούδασε στη λονδρέζικη δραματική σχολή Royal Central School of Speech & Drama αλλά και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε διάφορες παραστάσεις.

Ωστόσο, ταυτόχρονα η Μαριάννα ακολουθεί ανεξάρτητη πορεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πατέρας της έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος “συγκατοικώ” με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει “το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου”. Είναι λίγο τσιγκούνικο».

Δείτε φωτογραφίες από πατέρα και κόρη στην Επίδαυρο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

TAGS