Τι κι αν είναι πρίγκιπες και βασιλιάδες; Οι νέα γενιά του Μπάκινχαμ έχει αποδείξει ότι είναι περισσότερο «ανθρώπινη» από την προηγούμενη που έμοιαζε με ρομπότ. Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ αγαπιούνται πολύ από τον κόσμο και συχνά τα βρετανικά μίντια καλούνται να ανακαλύψουν τα κρυφά μυστικά τους, να διαβάσουν πίσω τις κινήσεις του σώματος, να μπουν στο μυαλό τους. 

Έτσι, μελέτησαν τις δημόσιες εμφανίσεις τους και διαπίστωσαν ότι δεν κυκλοφορούν ποτέ πιασμένοι χέρι-χέρι. Αντίθετα, ο Χάρι και η Μέγκαν το επιδιώκουν συνέχεια.

Κατόπιν σκέψεως, τα βρετανικά μέσα, κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα, το οποίο ανατρέπει την αρχική αρνητική πρόθεση: Το ζεύγος δε νιώθει την ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Είναι τόσο ισχυρή η αγάπη τους που δεν επιθυμούν να το επιβεβαιώσουν με κάποιο τρόπο. Για αυτό και δεν προβαίνουν σε σαχλές τρυφερότητες, ούτε σε περιττές οικειότητες.  

Έχουν άλλωστε αποδείξει με όλους τους πιθανούς τρόπους, ότι η σχέση τους είναι δυνατή, ακόμα και η φήμη περί τέταρτου παιδιού μπορεί να ισχύει. 

Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο πάνω στο θέμα:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS