ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μία φωτογραφία που έχει γίνει viral φανερώνει ποιος αποχωρεί απόψε από το MasterChef

Εθεάθη στο κέντρο της πόλης για καφέ.

Μία φωτογραφία που έχει γίνει viral φανερώνει ποιος αποχωρεί απόψε από το MasterChef

Eχθές το βράδυ καλεσμένη στο Master Chef ήταν η Ελένη Ψυχούλη με αποτέλεσμα οι παίκτες να πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να την εντυπωσιάσουν.

Μερικοί ωστόσο δεν τα πήγαν καθόλου καλά με την Ηλέκτρα πρώτη, η οποία δεν πρόλαβε να τελειώσει καν το πιάτο με αποτέλεσμα να πάει στους κριτές με άδειο πιάτο.

Μεταξύ των προτεινόμενων είναι και η Γωγώ, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Κι ενώ, λοιπόν,το κοινό που χαρίζει τις τελευταίες εβδομάδες πολύ υψηλά νούμερα στο παιχνίδι μαγειρικής αναρωτιέται ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε μία φωτογραφία που έγινε viral.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται η Ηλέκτρα με τον Βασίλη Χατζόπουλο, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει από το MasterChef να κάθονται στο Μοναστηράκι οι δυο τους.

Ο χρήστης μάλιστα έγραψε στην λεζάντα του «Ποιος θα φύγει, ποιος θα φύγει;», αφήνοντας να εννοηθεί πως η Ηλέκτρα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Ωστόσο, πολλοί λένε πως δεν αποκλείεται η φωτογραφία να είναι παλιά, από κάποια ίσως δοκιμασία των παικτών στο κέντρο της Αθήνας.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε την δοκιμασία των τριών παικτών προς αποχώρηση, η οποία θα κρίνει για το ποιος θα μείνει και ποιος όχι στον διαγωνισμό.

Για την «ιστορία», η φωτογραφία στο Twitter είχε 120 likes και 20 retweets, δείχνοντας έτσι πως οι χρήστες του διαδικτύου μπήκαν μετά από αυτό σε σκέψεις.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.