Με μπικίνι και παρεό, σε μια απέραντη αμμουδιά στην Κένυα, η Ναόμι Κάμπελ ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες που εκφράζουν τα μεγαλύτερα όνειρά μας, ιδιαίτερα στη διάρκεια του φετινού χειμώνα της πανδημίας και των ταξιδιωτικών περιορισμών. Ο χρόνος περνάει χωρίς να αγγίζει τη σιλουέτα του 51χρονου μοντέλου που μεσουράνησε στις πασαρέλες των ‘80s και ‘90s και συνεχίζει την καριέρα του. «Εκεί όπου θα ήθελα να είμαι… στο πουθενά και ελεύθερη» έγραψε στη λεζάντα των νέων φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Με μπικίνι και παρεό, σε μια απέραντη αμμουδιά στην Κένυα, η Ναόμι Κάμπελ ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες που εκφράζουν τα μεγαλύτερα όνειρά μας, ιδιαίτερα στη διάρκεια του φετινού χειμώνα της πανδημίας και των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Το top model, ωστόσο, δεν υπήρξε διάσημο μόνο για τις επώνυμες συνεργασίες του, με τα πιο λαμπερά brands, αλλά και για τον «ιδιότροπο» χαρακτήρα του. Όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά, που συνέβαλε στα ξεσπάσματα θυμού της – με αποκορύφωμα το περιβόητο περιστατικό με την προσωπική βοηθό της, η οποία το 1998 της είχε κάνει μήνυση κατηγορώντας την ότι στη διάρκεια ενός καβγά τους, η Κάμπελ τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα κινητό τηλέφωνο και απείλησε να την πετάξει από αυτοκίνητο εν κινήσει.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Evening Standard η Κάμπελ είχε πει, ειδικότερα, για την κοκαΐνη: «To πιο τρομακτικό πράγμα με το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι το ότι σε κάνει ξαφνικά να νιώθεις τρομερή αυτοπεποίθηση, σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι αναντικατάστατος. Αλλά κανείς σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι αναντικατάστατος. Γίνεται τρομερά ευερέθιστος. Όλη η γοητεία σου χάνεται. Η λάμψη στο πρόσωπο σου χάνεται κι αυτή».

Τα τελευταία έξι χρόνια, ωστόσο, δηλώνει εντελώς «καθαρή» από τα ναρκωτικά, ενώ, όπως δήλωσε στην Όπρα, εδώ και ενάμιση χρόνο έχει κόψει και το αλκοόλ.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Ναόμι Κάμπελ από την Κένυα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS