Όταν ακούμε το όνομά της συνήθως τη φέρνουμε στο μυαλό μας σε διάφορες επιτηδευμένες πόζες. Όμως κάποιος φωτογράφος το μακρινό 1965 κατάφερε να απαθανατίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη τόσο αυθόρμητη όσο ίσως δεν την είχαμε δει ποτέ.

Να χορεύει πάνω στο κατάστρωμα ενός σκάφους ανέμελη και ευτυχισμένη, απολαμβάνοντας τις χαρές της κοσμικής Αθήνας. Με μαύρο παντελόνι, λαμπερό τοπ με γεωμετρικά τυπώματα και τις χαρακτηριστικές ξανθές, κυματιστές μπούκλες της.

Πίσω από αυτήν διακρίνουμε τον Νίκο Μαστοράκη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στη διάρκεια κρουαζιέρας όπου η εθνική υπερστάρ είχε δώσει συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή του. 

Η γοητεία της εικόνας δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι κατάφερε να συλλάβει την Αλίκη σε μια απόλυτα φυσική πόζα, αλλά και στο ότι απεικονίζει την ανεμελιά και το γκλάμουρ μιας ολόκληρης εποχής, η οποία μοιάζει έτη φωτός μακριά από αυτήν που διανύουμε.

Την ανάρτηση έκανε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, ο οποίος διαχειρίζεται τον λογαριασμό της μητέρας του στο Instagram, ανεβάζοντας συχνά άγνωστες φωτογραφίες από την επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή της.

Δείτε τη νέα ανάρτηση:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS