ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μια αγνώριστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Σπάνιες φωτογραφίες με μπικίνι στο σκάφος του Valentino

Με wet look στα μαλλιά, πολύχρωμο μαγιό και μοβ πουκάμισο δεμένο στη μέση ενώ απολαμβάνει το μεσογειακό καλοκαίρι του 1990, λίγο πριν από το διαζύγιο με τον Κάρολο.

Μια αγνώριστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Σπάνιες φωτογραφίες με μπικίνι στο σκάφος του Valentino

Ελάχιστα μέλη βασιλικών οικογενειών απασχολούν τόσο πολύ τον τύπο 23 χρόνια μετά τον θάνατό τους, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η πιο δημοφιλής γαλαζοαίματη στον πλανήτη παραμένει στο επίκεντρο της δημοσιότητας τόσο λόγω των όσων βίωσε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο, τα προβλήματα υγείας και την κατάθλιψη που αντιμετώπισε, όσο και για το απίστευτο στιλ της και την λαμπερή προσωπικότητά της.

Με αφορμή τον τέταρτο κύκλο του The Crown, της σειράς του Netflix, που παρουσιάζει τα όσα πέρασε η Νταϊάνα στο παλάτι αρχής γενομένης από τον γάμο της όπου πήγε ως πρόβατο επί σφαγής, η Νταϊάνα βρισκεται ξανά στην επικαιρότητα, αν και αυτό δεν αρέσει καθόλου στο παλάτι.

Η πιο δημοφιλής γαλαζοαίματη στον πλανήτη παραμένει στο επίκεντρο της δημοσιότητας τόσο λόγω των όσων βίωσε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο, τα προβλήματα υγείας και την κατάθλιψη που αντιμετώπισε, όσο και για το απίστευτο στιλ της

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Κάρολο και δύο χρόνια πριν βγει το διαζύγιο, η Νταϊάνα προσπαθούσε να χαλαρώνει και να ζει όσο καλύτερα μπορούσε μαζί με τους διάσημους φίλους της. Ένας από αυτούς ήταν ο Valentino, στο σκάφος του οποίου είχε περάσει καλοκαιρινές διακοπές τον Σεπτέμβριο του 1990.

Λάτρης των σπορ και της κολύμβησης, η Νταϊάνα αγαπούσε τη θάλασσα και το καλοκαίρι και φρόντιζε να το απολαμβάνει όσο πιο συχνά μπορούσε.

Ο συνεργάτης του Valentino Giancarlo Giammetti μοιράστηκε στο instagram δύο φωτογραφίες της Νταϊάνα, με wet look στα μαλλιά, το πολύχρωμο μπικίνι της και ένα μωβ πουκάμισο δεμένο στη μέση ενώ απολαμβάνει ένα ποτό στο κατάστρωμα του σκάφους.

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και μαζί με φίλους της, η Νταϊάνα έκανε ένα διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητά της.

Στα δεξιά της ο Valentino και στα αριστερά της ο πρίγκιπας Κύριλλος του Πρέσλαβ.

Ο Giammetti έχει δημοσιεύσει στο instagram και άλλες φωτογραφίες της Νταϊάνα από εκείνη την ημέρα στο σκάφος.

Με αψεγάδιαστο κορμί, η Νταϊάνα φάνηκε να χαλαρώνει στα γαλανά νερά της Μεσογείου.

Ο Tζιανκάρλο, ο οποίος είναι συν-ιδρυτής του οίκου Valentino, μοιράστηκε επίσης μια άλλη φωτογραφία των δύο ενώ χαιρετούν την πριγκίπισσα σε μια επίσημη εκδήλωση. Δεν είναι γνωστό πότε λήφθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Σε αυτή, η Νταϊάνα, φοράει ένα κομψό λευκό σακάκι με τυρκουάζ λεπτομέρειες και αντίστοιχη φούστα και clutch ενώ χαμογελάει στους δύο άντρες.

Έγραψε στη λεζάντα ο Grammetti: «Και εδώ δύο στιγμές φιλίας με την πριγκίπισσα Νταϊάνα».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα παραμένει μέχρι σήμερα style icon με τις εμφανίσεις της να αποτελούν διαχρονικές τάσεις της παγκόσμιας μόδας.

Η πριγκίπισσα που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο πριν από 23 χρόνια, ξεχώριζε για το κομψό και αριστοκρατικό στυλ της, που μέχρι και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για μεγάλους οίκους μόδας.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:


Read Next

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"