Ένας απολαυστικός λόγος από τον Χοακίν Φίνιξ, ένας ακόμα πιο απολαυστικός από τον Ρίκι Τζερβέις,  μία αμήχανη στιγμή από τον Τομ Χανκς όταν δημοσιογραφός τον ρώτησε για την πολιτικογράφηση του ως Έλληνας, πολλές υπέρλαμπρες τουαλέτες, μερικά σούπερ αναμενόμενα βραβεία και κάποια άλλα που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ακόμα και έκπληξη. Πάρα πολλοί, ωστόσο, ήταν εκείνοι που είχαν μάτια μόνο για την στιγμή που ο Μπραντ Πιτ θα βρεθεί δημοσίως στο ίδιο δωμάτιο με τη Τζένιφερ Άνιστον. 

Οι δύο μέγκασταρ πάντως έμοιαζαν πλήρως προετοιμασμένη για το γεγονός ότι όλοι θα είχαν το βλέμμα τους στραμμένο πάνω τους και έτσι αποφάσισαν να μη δώσουν νέα τροφή για σχόλια. Ναι, συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί πριν την έναρξη της τελετής, αλλά χαιρετήθηκαν φευγαλέα. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε και στο ιδιωτικό πάρτι που ακολούθησε αλλά ακόμα και εκεί αποφάσισε να μην περάσει καθόλου χρόνο μαζί, ανταλλάσοντας ένα απλό γεια.  Πληροφορίες αναφέρουν πως η Τζεν ψιθύρισε κάτι στο αυτί του Μπραντ με όλους να συμφωνούν ότι δεν έμοιαζε να υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους. 

Ο ίδιος ο Πιτ πριν μπει στην αίθουσα της απονομής αστειεύτηκε με δημοσιογραφό λέγοντας της ότι «Ναι, έπεσα πάνω στη Τζεν πριν. Είναι πολύ καλή μου φίλη». Η καλύτερη ατάκα πάντως ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο πρωταγωνιστής του «Κάποτε στο...Χόλιγουντ» ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβη το βραβείο του, 

Ο Πιτ είπε: «Σκόπευα να έρθω με τη μητέρα μου σήμερα εδώ αλλά δυστυχώς δεν γινόταν γιατί λένε πως έχω σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα σταθεί δίπλα μου για ένα λεπτό. Οπότε θα ήταν περίεργο,» είπε χαριτολογώντας ο Μπραντ και η Τζένιφερ τον κοίταξε με το πιο τρυφερό βλέμμα συγκατάβασης και κατανόησης. Άλλωστε και οι δύο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πώς είναι να βλέπεις την προσωπική σου ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο, συχνά χωρίς όλα όσα γράφονται να ευσταθούν στο ελάχιστο. 

Το Χόλιγουντ κάνει ήδη λόγο για να μία πολύ ξεχωριστή φιλία η οποία άρχισε σιγά-σιγά να εδραιώνεται μετά τον χωρισμό των Μπρανταντζελίνα και πλέον έχει παγιωθεί με το ίντερνετ και τα διεθνή μέσα να χαρακτηρίζουν το πρώην απίθανο ζευγάρι ως Μπράντιφερ. Μία σχέση αγάπης που ξεπερνά κατά πολύ τους γάμους, τα διαζύγια, τα γκομενικά και τις συγκρούσεις. 

Δες στο βίντεο την τρυφερή αντίδραση της Άνιστον στην αστεία ατάκα του Μπραντ Πιτ.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS