Είναι μία από τις πιο φινετσάτες γυναίκες του διεθνού τζετ σετ, ένας άνθρωπος που λατρεύει τη μόδα, τα ταξίδια και τους καλούς της φίλους και περνάει τον χρόνο της ανάμεσα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Παρίσι.

Η Ευγενία Νιάρχου, εγγονή του Σταύρου Νιάρχου και κόρη του ισχυρού Έλληνα εφοπλιστή Φίλιππου Νιάρχου έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια το δικό της brand κοσμημάτων, το Venyx World, μία εταιρία που εκφράζει την προσωπική της αισθητική και το εκλεπτυσμένο της γούστο. 

Η ίδια ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από τις δημιουργίες της, τις εξόδους της και τα ταξίδια της, χωρίς να ξεχνά ποτέ την ξεχωριστή αγάπη της για την Ελλάδα. 

Αυτή τη φορά όμως η Ελληνίδα κληρονόμος φωτογραφίζεται στο υπέρκομψο σπίτι της στο Λονδίνο όπου το ξύλο και τα όμορφα eclectic έπιπλα έχουν τον πρώτο λόγο. Η Ευγενία κάθεται στο πάτωμα μπροστά από το επιβλητικό τζάκι του σαλονιού και ποζάρει δείχνοντας στον φακό και τα καινούργια, ίσια της παπούτσια με την υπογραφή του οίκου Αquazzura.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε και το στολισμένο δέντρο της Ευγενίας το οποίο κινείται στους τόνους του μπλε και του μοβ, ξεπερνώντας τα αναμενόμενα χρυσά και κόκκινα στολίδια.  

Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει στον χώρο είναι το σικάτο, μεταλλικό τραπεζάκι του σαλονιού στο οποίο η επιχειρηματίας έχει διακοσμήσει πολλά βιβλία, τοποθετώντας τα με πρωτότυπο τρόπο στη βάση και όχι στο πάνω μέρος όπως συνηθίζεται.

Δείτε την ανάρτηση της Ευγενίας Νιάρχου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS