Ένα στιγμιότυπο που θυμούνται όσοι παρακολούθησαν σε ζωντανή αναμετάδοση το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, είναι το φιλί που αντάλλαξαν μετά το μυστήριο, στα σκαλιά της εκκλησίας. 

Μόλις φιλήθηκαν, εν μέσω χειροκροτημάτων και αμέτρητων φλας, κατέβηκαν και στάθηκαν για λίγο στο πλατύσκαλο, κοιτώντας ο ένας τον άλλο. Τότε, όλοι πίστεψαν ότι το ζευγάρι θα έκανε την (ιστορική) ανατροπή δίνοντας ένα δεύτερο φιλί- στην πραγματικότητα ο πρίγκιπας Χάρι γύρισε προς το κοινό χαμογελώντας πονηρά, με ύφος σαν να έλεγε «ξέρουμε τι περιμένατε, αλλά δε θα συμβεί». 

Δες το στιγμιότυπο.

Αυτή η κίνηση, συμβόλιζε μάλλον τη διάθεση για τη μετέπειτα συμπεριφορά του ζευγαριού, η οποία σε πολλά σημεία κινείται παράλληλα με το βασιλικό πρωτόκολλο- δηλαδή δεν το συναντά. 

Με αφορμή την εμφάνισή τους σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο, όλοι σχολίασαν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μια συνήθεια που όπως φαίνεται δεν μπορούν να διακόψουν δημόσια: να κρατιούνται χέρι-χέρι και να ανταλλάσσουν μικρά χάδια. 

Αυτή η εικόνα έμεινε απαράλλαχτη όλο το βράδυ

Οι δυο τους δε σταμάτησαν να αγγίζονται όλο το βράδυ, ενώ το ίδιο «φαινόμενο» έχει παρατηρηθεί και σε άλλες εμφανίσεις τους με τον πρίγκιπα να τη χαϊδεύει στοργικά στην πλάτη. 

Το ερώτημα βέβαια, είναι γιατί η φυσιολογική συμπεριφορά ενός νέου ζευγαριού προκαλεί τόση συζήτηση; Απλούστατα διότι το βασιλικό πρωτόκολλο δεν προβλέπει δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας από τα ζευγάρια, κάτι που έχουν ακολουθήσει κατά γράμμα η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Η Μέγκαν και ο Χάρι, όμως, δε μοιάζουν να αγχώνονται ιδιαίτερα. 

Δες το βίντεο. 

 

TAGS