Σε μία από τις εμφανίσεις της, στην περιοδεία του πριγκιπικού ζεύγους στην Αυστραλία, η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα κομψό λευκό φόρεμα του οίκου Theia. 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Don O’Neill, διέκοψε κάθε άλλη δραστηριότητά του προκειμένου να σχεδιάσει το φόρεμα για τη Δούκισσα του Σάσσεξ σε μόλις δύο ημέρες. Την περίοδο που το ετοίμαζε, η εγκυμοσύνη της Μέγκαν παρέμενε ένα επτασφράγιστο μυστικό, το οποίο σταδιακά και αναπόφευκτα, μάθαιναν όσοι αναλάμβαναν να τη ντύσουν. 

Το κομψό φόρεμα Theia που επέλεξε η Δούκισσα

Πώς όμως το ανακάλυψε ο ίδιος;

«Όταν στείλαμε το φόρεμα μας ειδοποίησαν ότι άρεσε πάρα πολύ στη Δούκισσα, αλλά έπρεπε να γίνει μια πολύ σημαντική αλλαγή. Το ρούχο έπρεπε να έχει περιθώριο στη ραφή, ώστε να μπορεί να ανοίξει παραπάνω αν χρειαζόταν. Καταλάβαμε αμέσως γιατί χρειαζόταν το περιθώριο, αλλά έπρεπε να το κρατήσουμε μυστικό. Έτσι, αφοσιωθήκαμε στην επιδιόρθωση του φορέματος», δήλωσε ο O'Neil . 

Το μήκος πάντως ίσως ήταν ελαφρώς υπερβολικό

O ίδιος πρόσθεσε ότι αγαπά ιδιαίτερα το στυλ της Μέγκαν και μάλιστα η Δούκισσα αποτέλεσε έμπνευση για την επόμενη συλλογή του με νυφικά για το 2019. 

 

 

TAGS