Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που πολλοί τηλεθεατές γνώρισαν μέσα από το «Survivor», σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το παράξενο οικογενειακό περιβάλλον όπου μεγάλωσε, στη Νιγηρία, αλλά και τη «συγγένειά» της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Μεγάλωσα με δύο μαμάδες, γιατί ο πατέρας μου έκανε δύο γάμους και οι δύο μαμάδες έμεναν και στο ίδιο σπίτι. Αυτό στη Νιγηρία επιτρέπεται. Ο παππούς μου είχε εννιά γυναίκες» είπε η Ελέτσι, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχει «εξαιρετικές αναμνήσεις και από τον μπαμπά και από τη μαμά. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένη, γιατί μας μεγάλωσαν με ήθος, αξιοπρέπεια». 

«Μεγάλωσα με δύο μαμάδες, γιατί ο πατέρας μου έκανε δύο γάμους και οι δύο μαμάδες έμεναν και στο ίδιο σπίτι. Αυτό στη Νιγηρία επιτρέπεται. Ο παππούς μου είχε εννιά γυναίκες»

Δεν έχει πολλές αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο, παραδέχτηκε, γιατί ήταν πολύ μικρή. Θυμάται όμως πως«όταν ο πατέρας μου ερχόταν και μας έκανε τραπέζι ήταν και οι δύο μαμάδες και εμείς οι έξι, γιατί έχω πέντε αδέρφια. Από τα δεξιά ήταν η μαμά μου, από τα αριστερά η μητριά μου και τρώγαμε όλοι μαζί».

Η Ελέτσι αναφέρθηκε επίσης στη στενή οικογενειακή σχέση που διατηρεί με τους Αντετοκούνμπο. «Οι γονείς μας ήταν οι πρώτοι Νιγηριανοί που ήρθαν στην Ελλάδα το ‘80. Ήταν φίλοι». Η ίδια χάθηκε από τον Γιάννη, αν και ξανασυναντήθηκαν πρόσφατα στη Μύκονο και έπαιξαν ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξής της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: Glomex
 

TAGS