Διάσημη ηθοποιός, ταλαντούχα έχοντας αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Ανοιχτά μπαισέξουαλ, έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη σχέση της με την Έλεν Ντε Τζένερις – ελπίζουμε μόνο η συγκεκριμένη να είναι καλύτερο άτομο - . Ο λόγος για την ηθοποιός Αν Χες η οποία μπορεί στο Hollywood να έχει μία «ήσυχη» καριέρα με αξιόλογες εμφανίσεις, χωρίς ποτέ να έχει κάνει το μεγάλο μπαμ, αλλά φαίνεται ότι μάλλον αυτό ήταν απαραίτητο για να επέλθει η ισορροπία στη ζωή της.

Ο λόγος για την ηθοποιός Αν Χες η οποία μπορεί στο Hollywood να έχει μία «ήσυχη» καριέρα με αξιόλογες εμφανίσεις, χωρίς ποτέ να έχει κάνει το μεγάλο μπαμ, αλλά φαίνεται ότι μάλλον αυτό ήταν απαραίτητο για να επέλθει η ισορροπία στη ζωή της.

Έχοντας βασανιστεί από ψυχικές ασθένειες για πάνω από 30 χρόνια, η διάσημη ηθοποιός, η οποία σήμερα είναι 52 ετών – διατηρώντας πάντα τη νεανική της όψη – αποφάσισε το 2001 να μιλήσει ανοιχτά για την παιδική της ηλικία και τον εφιάλτη που έζησε τα χέρια του πατέρα της.

«Δεν είμαι τρελή, αλλά έχω ζήσει μία τρελή ζωή» είναι τα λόγια με τα οποία είχε ξεκινήσει τη σοκαριστική της εξομολόγηση. «Είχα έναν άλλον εαυτό που τον έλεγαν Σελέστια. Προσπαθούσα να ξεφύγω από όσα ζούσα και δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Ήταν πραγματικά τρελό όλο αυτό που συνέβαινε. Ο πατέρα μου με βίαζε επανειλημμένα. Έχωνε το πέος του στο στόμα μου και μετά έκανε σεξ μαζί μου. Όλα ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία. Μετά βίας θυμάμαι πότε. Τόσο μικρή ήμουν».

«Είναι πάντα δύσκολο για ένα παιδί να καταγγείλει βιασμό. Είναι όλοι τόσο δύσπιστοι και ζητάνε αποδείξεις. Προφανώς δεν έχεις αποδείξεις. “Και πώς είσαι τόσο σίγουρη;” με είχαν ρωτήσει. Από τα πιο επίπονα πράγματα που άκουσα ποτέ στη ζωή μου».

«Είναι πάντα δύσκολο για ένα παιδί να καταγγείλει βιασμό. Είναι όλοι τόσο δύσπιστοι και ζητάνε αποδείξεις. Προφανώς δεν έχεις αποδείξεις. “Και πώς είσαι τόσο σίγουρη;” με είχαν ρωτήσει. Από τα πιο επίπονα πράγματα που άκουσα ποτέ στη ζωή μου».

«Ο πατέρας μου με κόλλησε πολλά αφροδίσια νοσήματα ανάμεσα σε αυτά και έρπη των γεννητικών οργάνων. Τελικά, πέθανε από AIDS και κάπως έτσι μάθαμε ότι σε όλη του τη ζωή ήταν γκέι! Όταν έμαθα για πρώτη φορά την αιτία θανάτου του, φοβήθηκα πολύ. Πίστεψα ότι με είχε κολλήσει», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Αν.

«Πάντα προσπαθούσα να κερδίσω την αγάπη των γονιών μου. Ο πατέρας μου αγαπούσε τους σταρ του κινηματογράφου, οπότε ασχολήθηκα με την υποκριτική, και η μητέρα μου τον Χριστό. Αποφάσισα ότι έπρεπε να γίνω ο Χριστός. Παράλληλα έπινα, έπαιρνα ναρκωτικά και έκανα σεξ με όποιον έβρισκα προκειμένου να ξεφύγω από όλα αυτά. Κάπως έτσι ερωτεύτηκα και τον Στιβ Μάρτιν ο οποίος ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερός μου. Δεν με ένοιαζε, έψαχνα για μία πατρική φιγούρα», λέει για τη δύο ετών σχέση της με τον διάσημο κωμικό.

Κάπως έτσι ερωτεύτηκα και τον Στιβ Μάρτιν ο οποίος ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερός μου. Δεν με ένοιαζε, έψαχνα για μία πατρική φιγούρα», λέει για τη δύο ετών σχέση της με τον διάσημο κωμικό.

Μετά, στη ζωή της μπήκε η Ντε Τζένερις, την οποία χαρακτήρισε ως την πιο ελκυστική και λαμπερή γυναίκα που έχει δει ποτέ στη ζωή της. Αγαπήθηκαν με πάθος και έμειναν μαζί για 3 χρόνια. Τελικά, όπως η ίδια παραδέχτηκε, από ένα σημείο και μετά η σχέση αυτή έκανε και τις δύο δυστυχισμένες.

Με τον δεύτερο σύζυγό της Τζέιμς Τούπερ και τον γιο τους.

Σήμερα η Αν ζει ευτυχισμένη με τους δύο της γιους τους οποίους απέκτησε από τους γάμους της με τους Κόλμαν Λαφούν και Τζέιμς Τούπερ.

Kεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS