Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα ελληνικά θέατρα εξαιτίας των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού μίλησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μετά την πρεμιέρα του στην παράσταση «Αξύριστα Πηγούνια». Λίγο αργότερα αναφέριθηκε και στην επιστροφή του Λόγω Τιμής, το οποίο όπως είπε δεν είχε την ανταπόκριση που περίμεναν, αλλά και στο γεγονός ότι πλέον δεν έχει σχέσεις με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Το ότι αντίκρισα το κοινό με μάσκα, ήταν λίγο τρομακτικό, δεν το έχω ξαναδεί. Θα έπρεπε τα θέατρα να ήταν τουλάχιστον στο 50%. Ήταν πολύ συγκινητικό που κάναμε ξανά το “Λόγω Τιμής”, αλλά δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε. Θα ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου ως νέο παραγωγό ή υπεύθυνο ψυχαγωγικού προγράμματος και να αναμορφώσω κάποια πράγματα στην τηλεόραση».

«Έχω βγάλει χρήματα ανά περιόδους σε αυτή τη δουλειά. Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δεν έχουμε επαφές, η αλήθεια είναι ότι μετά τη συνεργασία μας έχουμε χαθεί γενικά. Ο Χριστόφορος πήγε στο Λος Άντζελες, λείπει, έρχεται μόνο καλοκαίρια σπάνια», είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS