ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με τον Στράτο το κυριότερο είναι ότι είμαστε γονείς ενός παιδιού»: Μαρία Γεωργιάδου για τον γιο της

Ο 23χρονος Αλκιβιάδης, γιος της Μαρίας Γεωργιάδου και του Στράτου Τζώρτζογλου ζει στην Αμερική. Η ηθοποιός μιλάει για την υπέροχη σχέση της μαζί του.

«Με τον Στράτο το κυριότερο είναι ότι είμαστε γονείς ενός παιδιού»: Μαρία Γεωργιάδου για τον γιο της

Η σεναριογράφος και ηθοποιός Μαρία Γεωργιάδου μιλά για την συμμετοχή της στην κωμωδία των Ρήγα-Αποστόλου «Η τούρτα της μαμάς», για το σενάριο που υπογράφει για την καθημερινή σειρά «Ήλιος» για την πανδημία, για τον γιο της της που ζει στις Η.Π.Α και της δίνει χαρά κάνοντας τα όνειρά του πράξη, αλλά και για τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η Μαρία Γεωργιάδου εξηγεί στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα, πόσο η δημιουργία, τη βοήθησε να αντεπεξέλθει τη δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε και εξομολογείται πώς ονειρεύεται να βρίσκεται κοντά σε ανυστερόβουλους, ανοιχτούς και καθαρούς ανθρώπους.

«Με τον Στράτο το κυριότερο είναι ότι είμαστε γονείς ενός παιδιού»: Μαρία Γεωργιάδου για τον γιο της
Η Μαρία Γεωργιάδου εμφανίζεται στην Τούρτα της Μαμάς, στο σήριαλ της ΕΡΤ.
Μαρία, Αλκιβιάδης, Στράτος. Μια παλιότερη φωτό της οικογένειας

Σε έχει επηρεάσει η πανδημία;

Φυσικά. Θέλω να πιστεύω πώς πάντα μπορούμε να βγάλουμε κάτι καλό από οτιδήποτε συμβαίνει. Δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας, η ψυχολογία μας. Ένα καθεστώς κλεισίματος και εσωστρέφειας σίγουρα δεν είναι το καλύτερο για κανέναν άνθρωπο που το υφίσταται. Από την άλλη είναι ίσως μία αφορμή για ενδοσκόπηση. Να βρεθείς απέναντι στον εαυτό σου, να διαβάσεις τα αγαπημένα σου βιβλία, να ασχοληθείς με πράγματα που είχες αφήσει πίσω στη ζωή σου.

Ο γιος σου Αλκιβιάδης σπουδάζει σκηνοθεσία στις Η.Π.Α. Σε αγχώνει ως γεγονός γιατί είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωνοιό;

Ανησύχησα το πρώτο καιρό για το παιδί μου, με όσα συμβαίνουν εκεί για το πώς θα περάσει αυτό το φοβερό κύμα της πανδημίας. Όταν είδα ότι αντιμετωπίζονται τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία και ωριμότητα αισθάνθηκα ήσυχη.

Του πρότεινες να έρθει στην Ελλάδα;

Δε μπορούσε να έρθει την περίοδο που ήταν πιο εύκολο και έπειτα δεν είχε νόημα γιατί τον Αύγουστο άρχιζε ξανά τα μαθήματά του.

Σου λείπει;

Κρατάμε μία καθημερινή σταθερή επαφή και ομολογώ ότι αυτό είναι ένα πολύ σπουδαίο υποκατάστατο. Από την άλλη χαίρομαι που σπουδάζει αυτό που θέλει. Είμαι καλά όταν ο ίδιος αισθάνεται όμορφα. Θέλω να εξελιχθεί όπως επιθυμεί. Είναι χαρά να το βλέπω να προχωρά στο δρόμο που έχει διαλέξει.

«Με τον Στράτο το κυριότερο είναι ότι είμαστε γονείς ενός παιδιού. Αυτό είναι ανθρώπινο και δεν σταματά ποτέ. Οι γονείς είναι πάντα γονείς».

Παρατηρούσα μία δημόσια κοινή σας εμφάνιση με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη γυναίκα του Σοφία και σκεπτόμουν πόσο ωραίο είναι το ότι παραμένετε καλοί φίλοι ενώ έχει κλείσει πολλά χρόνια η προσωπική σας σχέση.

Με τον Στράτο το κυριότερο είναι ότι είμαστε γονείς ενός παιδιού. Αυτό είναι ανθρώπινο και δεν σταματά ποτέ. Οι γονείς είναι πάντα γονείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.