ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με την Έλενα Ναθαναήλ δε συμπαθιόμασταν, αλλά έπρεπε να βγει το μεροκάματο. Τη θαύμαζα όμως»

Ο Λάκης Κομνηνός μίλησε για πρώτη φορά για την πραγματική σχέση του με την τηλεοπτική αγαπημένη του Έλενα Ναθαναήλ και για πολλά ακόμα.

«Με την Έλενα Ναθαναήλ δε συμπαθιόμασταν, αλλά έπρεπε να βγει το μεροκάματο. Τη θαύμαζα όμως»

Καλεσμένος των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Πανούτσου στην ΕΡΤ ήταν χθες βράδυ ο ζεν πρεμιέ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Λάκης Κομνηνός.

Σε μια μίνι αναδρομή της πορείας του στο ελληνικό σινεμά, θυμάται πώς γυρίστηκαν σκηνές που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές θεατών από ταινίες που και στην εποχή τους έσπασαν ταμεία και στιγμάτισαν ιδίως τα καλοκαίρια μας, όπως το «Εκείνο το καλοκαίρι» και οι «Γοργόνες και μάγκες». Μιλά επίσης για τις σχέσεις του με την Έλενα Ναθαναήλ, αλλά και με κάποιες από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του ελληνικού σινεμά που υπήρξαν συμπρωταγωνίστριες του, αναπτύσσει την άποψή του για τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, για τον οποίο είναι πολύ καλά ενημερωμένος, κάνει τη σύγκριση του χθες με το σήμερα, μιλά για τη σχέση του με τον πατέρα του αλλά και για τη σχέση που έχει ο ίδιος με τους τρεις γιους του, απαντά με ειλικρίνεια στο ερώτημα αν έχει μετανιώσει για κάποιες ταινίες του και γιατί και αποκαλύπτει το μεγάλο κινηματογραφικό απωθημένο του.

«Με την Έλενα Ναθαναήλ δε συμπαθιόμασταν, αλλά έπρεπε να βγει το μεροκάματο. Τη θαύμαζα όμως»
«Τη θαύμαζα, ήταν κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το σημαντικό. Δεν ήμασταν φίλοι, δεν συμπαθιόμασταν αρχικά. Παίζαμε απλά καλά τον ρόλο μας. Δεν είναι δύσκολο. Όταν είναι να πέσει το μεροκάματο το κάνεις καλά».

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε τόσο για την καριέρα του στην υποκριτική αλλά και τις γυναίκες συναδέλφους του και τη σχέση που είχε μαζί τους. Και φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην Έλενα Ναθαναήλ με την οποία υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Μιλώντας για τις μεγάλες του κινηματογραφικές επιτυχίες που ήταν οι ταινίες "Γοργόνες και Μάγκες" και "Εκείνο το καλοκαίρι" είπε ότι δεν αισθάνεται καλά όταν τις ξαναβλέπει, και γιαυτό τις αποφεύγει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λάκης Κομνηνός αναφέρθηκε και στην σχέση του με την αξέχαστη Έλενα Ναθαναήλ.

Ο διάσημος ηθοποιός εξήγησε γνώρισε την ηθοποιό όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών όταν είχε πάει για δοκιμαστικό στον Φίνο.

«Τη θαύμαζα, ήταν κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το σημαντικό. Δεν ήμασταν φίλοι, δεν συμπαθιόμασταν αρχικά. Παίζαμε απλά καλά τον ρόλο μας. Δεν είναι δύσκολο. Όταν είναι να πέσει το μεροκάματο το κάνεις καλά».

«Όταν την πρωτοείδα ήταν ο τυπος που μου αρέσει σε μια γυναίκα. Μετά όταν μπήκε η παράλληλη καριέρα δεν έχεις πια την πολυτέλεια. Είσαι μέσα στην αγωνία της καριέρας».

«Εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε γιατί γίναμε τόσο φίλοι μετά που δεν υπήρχαν περιθώρια να νιώσει κάποιος ερωτική επιθυμία».

Ερωτώμενος για το αν υπήρξε ποτέ φλερτ με άλλες συμπρωταγωνίστριές του, απάντησε ότι δεν θυμάται, αλλά και ότι αν θυμόταν δεν θα το έλεγε.

«Μέσα στην αγωνία για να παίξεις ένα ρόλο, πρέπει να είσαι πολύ ψυχρός και χυδαίος για να σκεφτείς και να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι παίζοντας έναν ρόλο. Τις θαύμαζα, αλλά ως εκεί» σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία στο αποκορύφωμα της καριέρας του ο Λάκης Κομνηνός υποστήριξε: «Ντρεπόμουν να είμαι σταρ. Ήθελα να επιλέξω ένα δρόμο σεμνότητας, διαφορετικό».

Ακόμα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σύγχρονη τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο του σήμερα, αναφερόμενος στον Γιώργο Λάνθιμο:

«Έχει δυνατή γραφή ως σκηνοθέτης. Μ’ αρέσει, έχει μια ιδιαιτερότητα η ματιά του από την πρώτη του ταινία το είδα. Έχω δει όλες τις ταινίες του. Η τελευταία ήταν η καλύτερη», ο Λάκης Κομνηνός.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.